Εφημερίδα Κοινωνική

Σάκης Παπαβασιλείου: «Έμαθα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την απόλυσή μου!»

Σάκης Παπαβασιλείου: «Έμαθα από τα Μέσα  Κοινωνικής Δικτύωσης  την απόλυσή μου!»
06 Απριλίου 2021

Δυστυχώς, στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουμε κάθε χρόνο πολλές απολύσεις προπονητών, και κάποιες γίνονται με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο! Πρόσφατο παράδειγμα ο τέως πλέον προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, κύριος Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος απολύθηκε από την Διοίκηση της ομάδας του και ο ίδιος το έμαθε από… αλλού! Ας δούμε τι έγραψε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα:

«Ύστερα από 11 χρόνια προπονητικής σταδιοδρομίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, βίωσα μία πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, αλλά και της προπονητικής μου υπόστασης.

Μετά λύπης μου και μόλις 3 ώρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της αγαπημένης μας ομάδας, ενημερώθηκα από τα Social Media και όχι από την Διοίκηση του συλλόγου, την απόφαση απομάκρυνσής μου! Από την πρώτη μέρα που κλήθηκα να αναλάβω τα ηνία της ομάδας μας ήρθα με ένα και μοναδικό σκοπό και στόχο.

Να την υπηρετήσω και να την τιμήσω ως προπονητής όπως ακριβώς την υπηρέτησα και την τίμησα ως ποδοσφαιριστής, με το ίδιο ήθος, τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, πάντα με αξιοπρέπεια και πάντα προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας και μόνο αυτά!!! Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μου, για την άψογη συνεργασία μας! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον αγαπημένο μας ΠΙΕΡΙΚΟ!!!»

Μια «πικρή» ανακοίνωση που δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μακάρι κάποια στιγμή να βελτιωθούν τα πράγματα και να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από διοικούντες. Απαξιώνουν έτσι το ίδιο το ποδοσφαιρικό προϊόν μας και προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια..

IMG_20210405_112239

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ