Εφημερίδα Κοινωνική

Πάρης Κωνσταντακόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στον ΕΘΝΙΚΟ παρά τις αντιξοότητες!»

Πάρης Κωνσταντακόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στον ΕΘΝΙΚΟ παρά τις αντιξοότητες!»
19 Απριλίου 2021

Κοσμογονία τις τελευταίες ημέρες στον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ αφού είχαμε μεγάλες αλλαγές στα Διοικητικά του συλλόγου, αλλά και αλλαγή προπονητή! Τον απερχόμενο τεχνικό Μουράτ Σεροπιάν αντικατέστησε ο κύριος Πάρης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος σε όλα τα ΜΜΕ δήλωσε ευθαρσώς ότι «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στον ΕΘΝΙΚΟ παρά τις αντιξοότητες!»

Συνεργάτης του στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου θα είναι ο Δημήτρης Τσίρος, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά αφού συνεργάζεται μόνιμα μαζί του τα τελευταία χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Κωνσταντακόπουλος έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν παλαιότερα στον ΕΘΝΙΚΟ, ενώ πριν έρθει στην ομάδα σαν προπονητής, καθόταν στον πάγκο του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ. Αυτή την Κυριακή ο ΕΘΝΙΚΟΣ αγωνίζεται κόντρα στον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ, μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του, αφού έχει συνεργαστεί μαζί της και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού την ανέβασε από την Γ” στη Β” εθνική κατηγορία!

Οι ευχές όλων μας είναι μαζί με τον νέο προπονητή, στην προσπάθεια που θα κάνει μαζί με τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, να ανεβάσει τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά εκεί που του αρμόζει!..

IMG_20210417_123721

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ