Εφημερίδα Κοινωνική

Παναγιώτης Ντούνιας: «Η πρόσφατη Σχολή Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ήταν κάτι μοναδικό!»

Παναγιώτης Ντούνιας: «Η πρόσφατη Σχολή  Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ήταν κάτι μοναδικό!»
06 Απριλίου 2021

Πρόσφατα η ΕΠΟ διοργάνωσε ένα σεμινάριο Προπονητικής, τη Σχολή Ποδοσφαίρου για την απόκτηση του διπλώματος UEFA D’, που παρακολούθησαν 94 άτομα από πολλά σωματεία της ΕΠΣΠ. Προπονητές, παράγοντες, ακόμα και μεγαλύτεροι ηλικιακά ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του προπονητή! Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο προπονητής του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, κύριος Παναγιώτης Ντούνιας, από τον οποίο ζητήσαμε να μας πει κάποια πράγματα για αυτή την ενδιαφέρουσα Σχολή! Να τι μας είπε:

«Ήταν όντως πολύ ενδιαφέρουσα! Κράτησε τέσσερις μέρες και την παρακολουθήσαμε 98 άτομα μαζί με τους εκπαιδευτές. Το δίπλωμα UEFA D” είναι πλέον υποχρεωτικό να το έχει κάποιος από τους ανθρώπους των ακαδημιών ενός συλλόγου. Αποτελεί προϋπόθεση για όλα τα υπόλοιπα διπλώματα της UEFA! Υπήρχαν πάρα πολλές παρουσίες.

Μάλιστα οι αιτήσεις που έγιναν για συμμετοχή στη Σχολή ήταν σχεδόν οι διπλάσιες, αλλά η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης δεν μπορούσε να υποστηρίξει τόσα άτομα, οπότε έγινε αναγκαστικά επιλογή! Από τα μέλη της Ένωσης Πειραιά που ασχολούνται με τις Μικτές ομάδες ήταν οι κύριοι Μαρουλής, Μορφόπουλος και Τρύφωνας. Μίλησαν ο αθλητικός ψυχολόγος, κύριος Αχιλλέας Υφαντίδης, ο κύριος Γαργαλιάνος από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων σε σχέση με την Οργάνωση των Ακαδημιών εκ του μηδενός, και οι υπεύθυνοι των Σχολών της ΕΠΟ, κύριοι Σίσκος και Ζελενίτσας. Ήταν όντως κάτι πρωτοποριακό που θα το ζήσουν πολλοί ακόμα άνθρωποι του ποδοσφαίρου στο μέλλον! Όσον αφορά την ομάδα μου, τον ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, είμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει από εδώ και πέρα! Έχουμε καταθέσει και το τελευταίο χαρτί που αφορά την εγγραφή μας στα αθλητικά Μητρώα της ΓΓΑ και είναι ζήτημα ημερών να γίνει η οριστική εγγραφή. Φυσικά, έχουμε πάρει ήδη την αθλητική αναγνώριση».

NTOUNIAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ