Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Γρίμπιλας: «Η ψυχή μας ολόκληρη αυτή την εποχή βρίσκεται κοντά στον ΙΩΝΙΚΟ!»

 Breaking News

Μιχάλης Γρίμπιλας:  «Η ψυχή μας ολόκληρη αυτή την εποχή βρίσκεται κοντά στον ΙΩΝΙΚΟ!»
15 Απριλίου 2021
Ο προπονητής της Κ/19 του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, κύριος Μιχάλης Γρίμπιλας, είναι από τους ανθρώπους που έζησαν μέσα στο γήπεδο τη «χρυσή» εποχή της ομάδας στην Super League, αφού σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε εκεί αρκετά χρόνια και αποτελεί μια από τις «σημαίες» του συλλόγου!
Επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε πως έχουν τα πράγματα στην Κ/19 αυτή τη στιγμή, αλλά η απάντηση του έμπειρου τεχνικού ήταν… καταιγιστική!
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα άλλο τμήμα! Η ψυχή μας ολόκληρη αυτή την εποχή βρίσκεται κοντά στον ΙΩΝΙΚΟ, και συγκεκριμένα στην προσπάθεια που κάνει η αντρική ομάδα να ανέβει και πάλι μετά από πολλά χρόνια στην Super League! Έχουμε πολλά πλεονεκτήματα. Κατ” αρχάς, υπάρχει μια εξαιρετική και στιβαρή Διοίκηση! Ο Πρόεδρος, ο κύριος Τσιριγώτης, μάς έχει προσφέρει τα πάντα! Έχουμε έναν προπονητή «Ιωνικάκια» που δίνει την ψυχή του για την ομάδα! Και οι φίλαθλοι μπορεί να λείπουν από τις κερκίδες, αλλά την ώρα που παίζει ο ΙΩΝΙΚΟΣ νοερά παρακολουθούν την ομάδα χιλιάδες ψυχές! Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η άνοδος μάς ανήκει και θα έρθει σίγουρα!!!»
Να ευχηθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του λαοφιλούς συλλόγου της Νίκαιας, γιατί ο Πειραιάς σίγουρα χρειάζεται και δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League…
IMG_20200414_175113

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ