Εφημερίδα Κοινωνική

Λάζαρος Ευστρατίου: «Αποχωρώ από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!»

Λάζαρος Ευστρατίου: «Αποχωρώ από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!»
06 Απριλίου 2021

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανακοίνωση του μέχρι σήμερα Προέδρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, κυρίου Λάζαρου Ευστρατίου! Ο παράγων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που κοσμούσε με την παρουσία του και το έργο του ολόκληρο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο αποφάσισε ξαφνικά να βάλει τέλος στην παραγοντική του καριέρα! Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος έλεγε τα εξής: »Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ελπίζω να υπάρξει ενδιαφέρον για να μπουν στην ομάδα και να αναλάβουν νέοι άνθρωποι για να συνεχιστεί το έργο μιας απόλυτα νοικοκυρεμένης ομάδας με εξαιρετικές ακαδημίες. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους!!!»

Για όσους γνωρίζουν τα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, οι απόψεις τους συμφωνούν απόλυτα με του Προέδρου. Όντως, πρόκειται για ένα σωματείο με εξαιρετικές ακαδημίες που οι άνθρωποί του αποτελούν μια οικογένεια. Βέβαια το μέλλον θα δείξει αν τελικά ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ είχε γερές βάσεις ή στηριζόταν στο μεράκι ενός ανθρώπου. Θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση εκ των έσω; Θα έρθουν νέοι άνθρωποι στην ομάδα που θα αναλάβουν τις τύχες του συμπαθούς συλλόγου; Αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Εμείς ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να συνεχίσει να υφίσταται ένα σωματείο που έχει προσφέρει πολλά στον χώρο και βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του! Και υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο Πρόεδρος να… αναθεωρήσει τελικά και να αλλάξει γνώμη αν δει ότι τα πράγματα δε βαίνουν καλώς για το αγαπημένο του σωματείο! Άλλωστε δεν πρόκειται για κάποιον «επαγγελματία» παράγοντα, αλλά για έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το μεράκι του και για να προσφέρει στη νεολαία της περιοχής μια διέξοδο από τα πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν…

LAZAROS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ