Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Τζαμπαζάκης: «Τα selftest μπορούν να βοηθήσουν στο άνοιγμα των γηπέδων!»

Κώστας  Τζαμπαζάκης: «Τα selftest μπορούν να βοηθήσουν στο άνοιγμα των γηπέδων!»
06 Απριλίου 2021

Ο προπονητής Κώστας Τζαμπαζάκης, ο προπονητής των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, είδε την ομάδα του να προπορεύεται στη βαθμολογία του Β” ομίλου της Β’ Πειραιά με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες, όντας το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, και ύστερα… ήρθε η διακοπή!

Πέρασαν 5 μήνες από τότε και το ερώτημα είναι «πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση ένας τεχνικός που διεκδικούσε η ομάδα του κάτι σπουδαίο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο»;

Σε συζήτηση που είχαμε με τον κόουτς των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, μας είπε τα εξής σε σχέση με την τωρινή κατάσταση και την ελπίδα που υπάρχει:

«Βρισκόμαστε όλοι σε αναμονή! Ευτυχώς στην ομάδα δεν είχαμε κρούσματα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ανοίξουν τα γήπεδα για τις ακαδημίες. Καταλαβαίνουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Είναι λυπηρό βέβαια αυτό για μια ομάδα που προηγείτο στη βαθμολογία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα! Οι ελπίδες μας πλέον επικεντρώνονται στον εμβολιασμό και τα selftest. Ειδικά τα selftest μπορούν να βοηθήσουν στο άνοιγμα των γηπέδων! Βλέπουμε τώρα που φτιάχνει ο καιρός να στοιβάζονται οι νεαροί κατά εκατοντάδες σε ανεξέλεγκτους ανοικτούς χώρους. Αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να βρίσκονται 10 με 20 άτομα σε ελεγμένους χώρους όπως τα ανοικτά γήπεδα, όπου θα γίνονται όλα τα απαραίτητα test… Μακάρι να πρυτανεύσει η λογική και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Το έχει πραγματικά ανάγκη η νεολαία μας!».

IMG_20210405_180034

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ