Εφημερίδα Κοινωνική

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Ψευδής η ανάρτηση για μη διασωλήνωση ασθενούς λόγω έλλειψης αναπνευστήρων

 Breaking News

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Ψευδής η ανάρτηση για μη διασωλήνωση ασθενούς λόγω έλλειψης αναπνευστήρων
02 Απριλίου 2021

Ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Αναστάσιος Μύτογλου, με ανακοίνωσή του, το απόγευμα της Παρασκευής, διέψευσε την ανάρτηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, σύμφωνα με την οποία, ασθενής 32 ετών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας δεν διασωληνώθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων.

«Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μύτογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Αναστάσιου Μύτογλου:

«Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών, σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμη λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του. Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΥΤΟΓΛΟΥ»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ