Εφημερίδα Κοινωνική

Άρης Τσαγδής: «Πιστεύω ότι οι ακαδημίες θα ανοίξουν σύντομα!»

Άρης Τσαγδής: «Πιστεύω ότι οι ακαδημίες θα ανοίξουν σύντομα!»
07 Απριλίου 2021

Με τον προπονητή Άρη Τσαγδή η αλήθεια είναι ότι μπορείς να μιλάς με τις ώρες για ποδόσφαιρο! Γνώστης του αντικειμένου, καθώς ο ίδιος έχει παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, αλλά έχει πλέον πολλά χρόνια εμπειρίας και σαν προπονητής. Μάλιστα στον Πειραιά έχουμε την χαρά να τον έχουμε κοντά μας σαν προπονητή του ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α” Πειραιά…

Ρωτήσαμε τον γνωστό τεχνικό για τις τελευταίες εξελίξεις και είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας είπε:

«Τα κρούσματα εξακολουθούν να υπάρχουν σε υψηλά νούμερα, αλλά το θετικό είναι ότι αρχίζουμε να… γνωριζόμαστε καλά με τον ιό! Είμαστε τώρα πιο έμπειροι να τον αντιμετωπίσουμε. Ακούω δεξιά αριστερά για αδιαφορία της Πολιτείας, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις που γίνονται με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου τής χώρας είναι στην ημερήσια διάταξη! Είναι λεπτή και δύσκολη η θέση των υπευθύνων. Θα ήθελαν πολύ και αυτοί να ανοίξει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, δεν συμφέρει κανέναν το «λουκέτο»! Όμως είναι δέσμιοι των εξελίξεων. Συγκεκριμένα του μεγάλου αριθμού θανάτων και διασωληνομένων καθημερινά. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Ακαδημίες θα ανοίξουν σύντομα! Θα βοηθήσουν σε αυτό και τα εμβόλια, και τα self test, αλλά και η αναμενόμενη μείωση των κρουσμάτων όσο πλησιάζει το καλοκαίρι…»

Βέβαια, όσον αφορά την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο κύριος Τσαγδής ήταν σαφής: «Αυτό είναι σχεδόν αδύνατον! Δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος! Ελπίζουμε τουλάχιστον να αρχίσουν όλα κανονικά τη νέα σεζόν και – το σπουδαιότερο – να τελειώσουν κανονικά. Επαναλαμβάνω πάντως ότι υπάρχει η θέληση από την Πολιτεία. Η μόνιμη απάντηση των ιθυνόντων είναι: «Σας καταλαβαίνουμε, αλλά…»

IMG_20210406_120327

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ