Εφημερίδα Κοινωνική

Αποχώρηση Κώστα Χολέβα από το ΔΣ της ΕΠΣΠ

Αποχώρηση Κώστα Χολέβα από το ΔΣ της ΕΠΣΠ
14 Απριλίου 2021

Μετά από αναβολή δύο φορές των αρχαιρεσιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά προσδιορίστηκαν οι αρχαιρεσίες τους να γίνουν τελικά, στις 14 Ιουνίου.

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας και Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων καθώς ο νέος αθλητικός νόμος δεν του το επιτρέπει λόγv ηλικίας.

Ο Κώστας Χολέβας έχει υπηρετήσει το ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο πάνω 40 χρόνια φέρνοντας πάντα την εκπροσώπηση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Χολέβας έχει χαρακτηριστεί από το Σύλλογο των Αθλητικών συλλόγων και Σωματείων ως ο “πατριάρχης” του αθλήματος καθώς υπηρέτησε αφιλοκερδώς επί τόσα έτη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και διατέλεσε μέλος σε αρκετές διοικήσεις της ΕΠΣΠ.

Δούλεψε επί χρόνια δίπλα στον αείμνηστο και επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Επίσης διετέλεσε βοηθός του Διευθύνοντος Σύμβουλου της «Καραϊσκάκη Α.Ε.», με σημαντική και διαρκή παρουσία.

Η απουσία του στις νέες αρχαιρεσίες θα είναι πολύ μεγάλη. Ήταν ο μοναδικός παράγοντας που έβρισκε λύσεις στις διαφορές των Σωματείων και ήταν αγαπητός στο σύνολο των παραγόντων.

Η εφημερίδα μας του εύχεται τα καλύτερα!

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ