Εφημερίδα Κοινωνική

Αλέκος Λιθόπουλος: «Η πειθαρχία είναι κυρίαρχο στοιχείο στον αθλητισμό!»

Αλέκος Λιθόπουλος: «Η πειθαρχία είναι  κυρίαρχο στοιχείο  στον αθλητισμό!»
06 Απριλίου 2021

Ο προπονητής Αλέκος Λιθόπουλος έχει πολλά χρόνια στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και μεγάλη εμπειρία! Είναι λοιπόν από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για να μας μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο τεχνικός της ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ μας τόνισε όντως πολύ σημαντικές σκέψεις και αξίζει να τις διαβάσει κανείς:

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους 5 μήνες.

Κάπου όλο αυτό έχει εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία! Καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα του θέματος, κανείς δεν είναι αρνητής του κορωνοϊού, αλλά από την άλλη παρατηρούμε πολλές ανισότητες. Κλείσαμε με πολύ λίγα κρούσματα, συζητάμε να ανοίξουμε με πολύ περισσότερα, και όλα δείχνουν ότι  και φέτος ο τουρισμός θα «ανοίξει» τα πάντα με απρόβλεπτες συνέπειες! Κάπου έχει χαθεί η κοινή λογική και δεν υπάρχει πλάνο. Γιατί να μην αφήσουν ανά δέκα άτομα να προπονούνται σε ανοιχτό χώρο; Γιατί να μην εκτονώνονται τα παιδιά, που τα βλέπουμε να στοιβάζονται σε άλλους χώρους χωρίς καμία επίβλεψη; Είναι πλέον κοινωνικό το θέμα. Και να σας πω και κάτι; Η πειθαρχία είναι κυρίαρχο στοιχείο στον αθλητισμό! Οι ποδοσφαιριστές έχουν μάθει να πειθαρχούν! Το ίδιο θα γίνει και στις προπονήσεις όταν ανοίξουν τα γήπεδα. Τα πάντα είναι ελεγχόμενα…

Κλείνοντας, να σας πω και ένα ευχάριστο: ένας ποδοσφαιριστής μας, ο νεαρός Ταμπουρατζής, πήρε πρόσφατα μεταγραφή στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ! Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας να έχουν ανάλογη εξέλιξη και πολλές επιτυχίες στο μέλλον!».

IMG_20200908_085135

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ