Εφημερίδα Κοινωνική

Στ. Μπαλάσκας: Αυτός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή θα πληρώσει στη Δικαιοσύνη -Ξεκίνησαν οι έρευνες ταυτοποίησης

Στ. Μπαλάσκας: Αυτός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή θα πληρώσει στη Δικαιοσύνη -Ξεκίνησαν οι έρευνες ταυτοποίησης
10 Μαρτίου 2021

«Οι υπαίτιοι και βασικά ο πρώτος υπαίτιος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει στην δικαιοσύνη» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας για την δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής Αστυνομίας, μιλώντας στο Open έδωσε σοκαριστικά στοιχεία από την επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ λέγοντας πως μεταξύ άλλων, οι δράστες είχαν μαζί τους σιδερολοστούς και πέτρες, ενώ πριν τον χτυπήσουν του έβγαλαν και το κράνος.

Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης προσώπων

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αναγνωριστούν πρόσωπα από την επίθεση στον αστυνομικό.

«Αυτό που προέχει είναι να ηρεμήσουμε όλοι. Ηδη η υπηρεσία είναι στο στάδιο που επεξεργάζεται το βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις, για να πάει το θέμα στην δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια προχώρησε σε λεπτομέρειες της επίθεσης περιγράφοντας τα όσα σοκαριστικά πέρασε ο άτυχος αστυνομικός.

«Υπήρχε ένα ειρηνικό κομμάτι στην διαδήλωση. Ενα κομμάτι όμως δεν ήταν ειρηνικό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή του συναδέλφου, αλλά και οι άλλοι που συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να τον κλωτσήσει. Πρέπει να σας πω ότι στο σημείο βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα με αίμα πάνω τους και τρίχες από το κεφάλι του συναδέλφου. Ηταν δολοφονική επίθεση. Πριν του το κάνουν αυτό, του αφαίρεσαν το κράνος για να τον χτυπήσουν στο κεφάλι» είπε χαρακτηριστικά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ