Εφημερίδα Κοινωνική

Προκήρυξη Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού από την ΟΝΕΧ

Προκήρυξη Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού από την ΟΝΕΧ
04 Μαρτίου 2021

Κατόπιν προγενέστερης δημόσιας προσωπικής δέσμευσης του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κου Πάνου Ξενοκώστα, η ONEX Neorion Shipyards ανακοινώνει την προκήρυξη καλλιτεχνικού διαγωνισμού για την φιλοτέχνηση της εξωτερικής πλευράς του προσφάτως ανακατασκευασμένου δυτικού τοίχου του Ναυπηγείου Νεωρίου στη Σύρο.

Το Ναυπηγείο συνεχίζει σταθερά ως αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας να ανακατασκευάζεται, να εκσυγχρονίζεται και να προχωρά στο αύριο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά, αισθητική, το παρόν και το μέλλον του νησιού και των κατοίκων και επισκεπτών της Σύρου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, οι οποίοι είναι τελειόφοιτοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας καλλιτεχνικής κατεύθυνσης, με σκοπό όχι μόνο την ενθάρρυνση της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και την ανάδειξη άξιων εκπροσώπων της νέας γενιάς καλλιτεχνών και του εγχώριου ταλέντου, μέσω της έμπρακτης υποστήριξης και παροχής των κατάλληλων εφοδίων προς την εκπλήρωση των ονείρων τους και την απαρχή μια επιτυχημένης καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας. Ως καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαΐου 2021.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ