Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μάνης: «Λυπάμαι τα παιδιά που φέτος θα έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους!»

 Breaking News

Νίκος Μάνης: «Λυπάμαι τα παιδιά που φέτος θα έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους!»
01 Μαρτίου 2021

Ο Νίκος Μάνης, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, έχει δει πολλά νέα παιδιά να βγαίνουν από τις ακαδημίες του συλλόγου και «να ανοίγουν τα φτερά τους» είτε για την πρώτη ομάδα είτε για μεγαλύτερες κατηγορίες! Άλλωστε υπηρετεί την ομάδα του είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής για περισσότερα από 40 χρόνια! Τον ρωτήσαμε για τα τεκταινόμενα τους τελευταίους μήνες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μας είπε τα εξής:

 

«Στενοχωριέμαι για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, είτε ζουν από αυτό είτε το παρακολουθούν ενεργά, αλλά πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά που φέτος θα έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους! Και ειλικρινά, μόνο στην ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ είχαμε φέτος πάρα πολλά ταλέντα!

Βλέπω την αγωνία στα μάτια αυτών των παιδιών και δεν μπορώ να κάνω τίποτα…

nikos manis skitsoΕιλικρινά, δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα! Ακούστηκαν φήμες ότι μετά την Γ” εθνική θα ξεκινήσουν και τα τοπικά, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, και εδώ που τα λέμε πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην χαθεί η χρονιά…

Δυστυχώς, έχουν κλείσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που είναι η κοιτίδα οξυγόνου για ολόκληρο το αθλητικό φάσμα στη χώρα μας, μαζί και του επαγγελματικού! Μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει συνέπειες ακόμα και μέχρι την Εθνική ομάδα!

Το πιο σημαντικό είναι όμως οι ευαίσθητες ηλικίες που επηρεάζονται αρνητικά και κινδυνεύουμε να έχουμε μια ολόκληρη χαμένη γενιά νέων ποδοσφαιριστών…

Ευτυχώς στην ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ δεν είχαμε όλους αυτούς τους μήνες κανένα απολύτως κρούσμα. Τα παιδιά και οι άνθρωποι της ομάδας είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Κρατάμε αυτό και προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία για τα καλύτερα..

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ