Εφημερίδα Κοινωνική

Κικίλιας από «Τζάνειο»: «To ΕΣΥ ανταποκρίνεται και με το παραπάνω»

 Breaking News

Κικίλιας από «Τζάνειο»: «To ΕΣΥ ανταποκρίνεται και με το παραπάνω»
28 Μαρτίου 2021

Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και συνομίλησε με ασθενείς που είχαν προσέλθει στην εφημερία, γιατρούς και νοσηλευτές. Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους διευθυντές.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο υπουργός Υγείας σε δήλωση του ανέφερε πως η γενική του εφημερία του νοσοκομείου είναι λίγο καλύτερη από ότι την προηγούμενη φορά και ευχαρίστησε όλο το υγειονομικό προσωπικό, που όπως είπε έχουν δώσει όλο τους το είναι στην προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του κορωνοιού στους πολίτες.

«Αντιμετωπίζουμε μια πανδημία, δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό, μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας. Βλέπετε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται και με το παραπάνω και εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων: των ιδιωτικών Θεραπευτηρίων και των στρατιωτικών Νοσοκομείων και ιδιωτών γιατρών. Σε αυτή τη μάχη για να σωθεί έστω και μια παραπάνω ανθρώπινη ζωή, δεν περισσεύει κανείς. Έτσι θα συνεχίσουμε, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε.

Σε κάθε περίπτωση, για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν δείξει υπομονή και για πολλούς-πολλούς μήνες προσπαθούν να βοηθήσουν με αλληλεγγύη ο ένας τον άλλον να τα καταφέρουμε, αξίζουν τα πάντα. Θέλω για ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω και να πω ότι η ελληνική Πολιτεία και η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει το τεράστιο αυτό έργο» είπε μετά την επίσκεψη του ο Β. Κικίλιας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ