Εφημερίδα Κοινωνική

Επίτιμο μέλος της WIMA το Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Breaking News

Επίτιμο μέλος της WIMA το Πανεπιστήμιο Πειραιά
30 Μαρτίου 2021

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, που ακολούθησε την θετική ανταπόκριση του Πρύτανη του ΠΑΠΕΙ στην σχετική πρόταση, ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και το Δ.Σ. της Worldwide Industrial & Marine Association (WIMA) αποφάσισαν ομόφωνα την ανακήρυξη του ΠΑΠΕΙ ως Επίτιμου Μέλους της WIMA.

Τη θετική διάσταση της συνέργειας αυτής περιέγραψε εύστοχα ο πρύτανης του ΠΑΠΕΙ κ. Άγγελος Κότιος αποδεχόμενος τη πρόταση του Δ.Σ., αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής : «Πράγματι η στρατηγική εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς στοχεύει στην διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την τοπική επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα και το παραγωγικό δυναμικό, με σκοπό τη σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή και την αξιοποίηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. Αποδεχόμαστε αυτή τη πρόταση με την πίστη ότι δύναται να δημιουργηθούν εποικοδομητικές προοπτικές ανάπτυξης διαλόγου και πρωτοβουλιών στον τομέα της ναυτιλίας και της βιομηχανίας.»

Το Δ.Σ. της WIMA μέσα από την συνεργασία αυτή με το ΠΑΠΕΙ, προσβλέπει για τα μέλη της Ένωσης, στη δημιουργία προοπτικών και ενός συγκριτικού πλεονεκτήματος ανάπτυξης διαλόγου και πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και τη καινοτομία.

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ