Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες
29 Μαρτίου 2021

Ραγδαία είναι η αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Πιο συγκεκριμένα την ώρα που τα κρούσματα την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 138 (39 νοσηλευόμενοι και 99 σε καραντίνα) σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 176 (45 νοσηλευόμενοι και 131 σε καραντίνα).

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης.

nea_smyrnh_anakoinwsh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικότερα:

«Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ” οίκον. Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ” οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ