Εφημερίδα Κοινωνική

Απίθανοι! Ηλικιωμένοι ντύθηκαν «διαβολάκια» και «αγγελάκια» και πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο

Απίθανοι! Ηλικιωμένοι ντύθηκαν «διαβολάκια» και «αγγελάκια» και πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο
05 Μαρτίου 2021

Με έναν εναλλακτικό τρόπο αποφάσισαν να περάσουν την Τσικνοπέμπτη ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, οι οποίοι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο «ντυμένοι», διασκεδάζοντας την κατάσταση την οποία βιώνουμε ως κοινωνία.

Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Πανασού του Δήμου Γόρτυνας, αποφάσισαν να «μασκαρευτούν», με τους κυρίους της παρέας να φορούν «κέρατα» και τις κυρίες να μεταμφιέζονται σε «αγγελάκια», μεταφέροντας τα Αποκριγιώματα της Γέργερης στο… εμβολιαστικό κέντρο.

Ο μεγαλύτερος μάλιστα κύριος της παρέας είναι 102 ετών, αποδεικνύοντας πως η φαντασία και η «δίψα» για ζωή δεν χωρούν ηλικιακά όρια.

Οι συνοδοί των ηλικιωμένων, «πιστοί» στο ραντεβού για διασκέδαση, ντύθηκαν «παπάς» και «χάρος», δείχνοντας με τη σειρά τους πως το γέλιο χωρά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Μιας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν εορταστικές εκδηλώσεις, οι ηλικιωμένοι δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να μεταφέρουν το «πάρτι» στο εμβολιαστικό κέντρο του ΠΑΓΝΗ, γεμίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία παρευρισκόμενους, νοσηλευτές και γιατρούς, που θέλησαν να συγχαρούν το «team» για την όρεξη και τη δύναμη τους!

Οι άνθρωποι αυτοί με τις εικόνες που μας χάρισαν, δείχνουν τον «δρόμο» σε όλους εμάς και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να χαμογελάμε και να διασκεδάζουμε, ακόμα και όταν οι δυσκολίες δεν λένε να μας.. εγκαταλείψουν.

Πηγή: neakriti.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ