Εφημερίδα Κοινωνική

2000 άτομα στην ψηφιακή κοπή της πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

2000 άτομα στην ψηφιακή κοπή της πίτας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
03 Μαρτίου 2021

Με εντυπωσιακή συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πίτας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού για πρώτη φορά εξ’ολοκλήρου με live streaming.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στην ομιλία του * κατά την virtual εκδήλωση τόνισε : «Σας υποδέχομαι με αισιοδοξία γιατί ως Δήμος τις δυσκολίες του 2020 μετατρέψαμε σε πλεονεκτήματα, με μετάβαση σε κατάλληλες ψηφιακές υποδομές & διασφαλίσαμε παράλληλα πρόσβαση των δημοτών μας σε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες οπως η έκδοση ολων των πιστοποιητικών ηλεκτρονικά χωρίς την φυσική σας παρουσία .

Ανταποκριθήκαμε , συνέχισε ο Δήμαρχος , με ταχύτητα στην ψηφιακή αναγκαιότητα – «επανάσταση» , αναβαθμίσαμε τις τεχνολογικές υποδομές του Δήμου αλλά και την κυβερνοασφάλεια μας .

Ακόμη , είμαι βέβαιος υπογράμμισε ο κ.Γαλάνης οτι μοιράζεστε μαζί μου την χαρά πως το ολοπράσινο προάστιο μας αναδείχθηκε νικητής μέσα από αυτή την δύσκολη χρονιά αφού μας επέτρεψε να περπατήσουμε περισσότερο , να αναπνεύσουμε περισσότερο καθαρό αέρα , να αναγνωρίσουμε την αξία των άπλετων χώρων για άσκηση , περιπάτους και ποδήλατο , .

Ευχές απηύθυναν μέσω zoom απο τα σπίτια τους , νυν υπουργοί & βουλευτές του βόρειου τομέα της Αττικής.

Συγκεκριμένα ήταν κοντά μας , ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης , Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων , η κα Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας , ο κ.Κωστής Χατζηδάκης Υπουργός Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων , η κα Ζωή Ράπτη υφυπουργός Υγείας και η κα Ζέτα Μακρή υφυπουργός Παιδείας

Παρόντες ήταν επίσης , η κα Βίκυ Λοΐζου ,Γενική γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Δημήτρης Καιρίδης και η κα αντιπεριφερειάρχης κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Μέσω βίντεο ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Πατούλης ενώ με τον ίδιο τρόπο μεταδόθηκε και το καλοσώρισμα του 2021 απο τους επικεφαλής όλων των δραστήριων συλλόγων του Δήμου μας.

Μαγνητοσκοπημένη είδαμε την τελετή **επίδοσης τιμητικών πλακετών σέ δύο επιφανείς δημότες μας , στον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο και στον κορυφαίο διεθνώς αναγνωρισμένο Ελληνα επιστήμονα Δημήτριο Νανόπουλο.

Ακολούθησε το βίντεο με την ευλογία της πίτας στην αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη , εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου , ο οποίος έστειλε και τις ευχές του .

Αμέσως μετά ο δήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κλαίρη Σινανιώτου έκοψαν την πίτα.

Το λόγο έλαβαν διαδικτυακά επίσης για να απευθύνουν χαιρετισμούς ο κ.Παντελής Ξυριδάκης , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και ο κ.Νίκος Κανελλάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών.

Κατά την ζωντανή μετάδοση με τον Δήμαρχο απο το γραφείο του και την παρουσιάστρια – δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου απο την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τηρήθηκαν με αυστηρότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής λόγω πανδημίας .


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ