Εφημερίδα Κοινωνική

Το Κανάλι Ένα γιορτάζει….ραδιοφωνικά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Το Κανάλι Ένα γιορτάζει….ραδιοφωνικά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου
11 Φεβρουαρίου 2021

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου το Κανάλι Ένα 90,4 γιορτάζει μέσα από τα ερτζιανά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου– καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει τις δια ζώσης εκδηλώσεις –  με ένα ολοήμερο έκτακτο πρόγραμμα γεμάτο πολιτισμό, μουσική και σπουδαίους προσκεκλημένους!

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί, ο Ντίνος Υφαντής επιλέγει αγαπημένα τραγούδια και συνομιλεί με τον ιστορικό και Πρόεδρο της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά Στέφανο Μήλεση, για την προσφορά του ραδιοφώνου στην ιστορία της χώρας μας.

Στις 10 και για μία ώρα τη σκυτάλη παίρνει η δημοσιογράφος Λία Λάππα, η οποία φιλοξενεί στο στούντιο του Καναλιού τη Ρένα Μόρφη, τον Σπύρο Γραμμένο, τη Ναδίνα Τζιάτζιου από τους Operatical, τη Σαλίνα Γαβαλά, το Θοδωρή Μαυρογιώργη και τον Χάρη Μακρή.

Από τις 11 έως τις 12 το  μεσημέρι, ο Χάρης Παυλίδης μιλά για το ραδιόφωνο και την πολιτική με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον πρώην Επίτροπο της ΕΕ για θέματα Μετανάστευσης και πρώην υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Καπράνος επιλέγει αγαπημένα και άκρως ραδιοφωνικά τραγούδια

Στις 5 το απόγευμα ο Παναγιώτης Φύτρας συναντά τη Λουκίλα Καρρέρ και μαζί θυμούνται ραδιοφωνικές ιστορίες και αγαπημένα τραγούδια ενώ αμέσως μετά ο Παναγιώτης Φύτρας συνομιλεί με τον Τίτο Πατρίκιο. Ο κορυφαίος Έλληνας ποιητής μεταξύ άλλων μιλά για την πρώτη του ραδιοφωνική εμφάνιση, για την ποίηση αλλά και για τη σημασία των λέξεων εν καιρώ πανδημίας.

Τέλος, στις 9 το βράδυ η αγαπημένη Πειραιώτισσα τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου φτιάχνει ειδικά για τους ακροατές του Καναλιού Ένα μια εκπομπή με τα τραγούδια που έχει αγαπήσει

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ