Εφημερίδα Κοινωνική

Σταύρος Τζαναβάρας: Αισθάνομαι σαν το… θηρίο στο κλουβί! – Ο τεχνικός του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ μιλάει στην Κοινωνική

 Breaking News

Σταύρος Τζαναβάρας: Αισθάνομαι σαν το… θηρίο στο κλουβί! – Ο τεχνικός του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ μιλάει στην Κοινωνική
20 Φεβρουαρίου 2021

Την Δευτέρα 22/02/2021 αποφασίστηκε τελικά να ανοίξουν τα γήπεδα για τις προπονήσεις των ομάδων που συμμετέχουν στην Γ” εθνική κατηγορία.

Η εφημερίδα Κοινωνική επίκαιρα συζήτησε με έναν καταξιωμένο Πειραιώτη προπονητή που εργάζεται σε ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας! Συγκεκριμένα με τον κύριο Σταύρο Τζαναβάρα, τον τεχνικό του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ της ΕΠΣ Κορινθίας.

 

 

Ας σταχυολογήσουμε τα βασικά σημεία των δηλώσεων της μίνι αυτής συνέντευξης…

tzanavaras-skitso

«Μπορεί να βγήκε πρόσφατα η σχετική απόφαση για το «άνοιγμα» των γηπέδων για προπονήσεις, αλλά ακόμα θεωρώ προσωπικά πολύ δύσκολη την επανεκκίνηση για πολλούς λόγ
 ους, κυρίως οικονομικούς…»
«Δε νομίζω να υπάρχει σύλλογος που να μπορεί να δίνει 500 ευρώ την εβδομάδα για προληπτικά test covid-19…»
 
» Προσωπικά θέλω να ξεκινήσουμε! Όμως υπάρχει αυτή τη στιγμή παντελής έλλειψη χορηγών! Οι βασικοί μας χορηγοί ανήκουν στον χώρο της εστίασης ο οποίος έχει σχεδόν καταστραφεί…»
 
«Ο ψυχολογικός τομέας είναι πολύ σημαντικός! Τα παιδιά έχουν επηρεαστεί. Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ ο ίδιος έχω επηρεαστεί. Αισθάνομαι σαν… το θηρίο στο κλουβί!..»
 
«Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ έχει πολλές δυνατότητες! Μπορεί να βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έχουμε παίξει μόλις τρία παιχνίδια και στα δύο από αυτά ισοφαριστήκαμε στο 87′ και στο 92′…»
 
«Αυτό που ευχαριστιέμαι στην Κορινθία είναι ότι έχουμε σαν ομάδα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου δικά μας με φυσικό χόρτο! Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει στον Πειραιά…»

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ