Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Κώστα Κατσαφάδου με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

 Breaking News

Συνάντηση Κώστα Κατσαφάδου με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ
06 Φεβρουαρίου 2021

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ συναντήθηκε  ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, και συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο την πόλη του Πειραιά όσο και το πρώτο λιμάνι της χώρας αλλά και τρόπους στήριξης των πολιτών που δοκιμάζονται από την πανδημία και κυρίως των ασθενέστερων οικονομικά συνανθρώπων μας.
Ο κ. Κατσαφάδος συνεχάρη τον κ. Σεραφείμ, για το μεγάλο έργο που επιτελεί η Εκκλησία του Πειραιά με δράσεις και πρωτοβουλίες της και τόνισε ότι θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που δοκιμάζει το Γηροκομείο Πειραιώς λόγω των συγκυριών που βιώνουμε όλοι.

Ο Σεβασμιώτατος από τη μεριά του, αφού του ευχήθηκε κάθε Ευλογία παρά Κυρίου και δύναμη εξέφρασε τη βεβαιότητά του, γνωρίζοντας το ακέραιο του χαρακτήρος του, την εργατικότητά του και το θυσιαστικό του πνεύμα, πως θα πετύχει και σε αυτή τη νέα αποστολή που του ανέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως και Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως το έπραξε και τα προηγούμενα χρόνια που με πιστότητα υπηρέτησε τον λαό του Πειραιά από τη θέση του Βουλευτή.

Τέλος o κ. Σεραφείμ, τον ευχαρίστησε για τις κινήσεις του σε ότι αφορά το Γηροκομείο και του προσέφερε το ημερολόγιο του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, ευχόμενος ο Άγιος Νικόλαος προστάτης της ναυτοσύνης να κρατάει με ασφάλεια το πηδάλιο της ζωής του και να καθοδηγεί τα βήματά του και τη νέα χρονιά.
Ο κ. Κατσαφάδος από τη μεριά του προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ως ενθύμιο της συνάντησής τους κομποσκοίνι από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ