Εφημερίδα Κοινωνική

Παύλος Πλαφαδέλης: Οι λοιμωξιολόγοι δεν έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο! Δεν έχουν ιδέα για τη φύση του αθλήματος… Υπάρχουν τρόποι!

 Breaking News

Παύλος Πλαφαδέλης: Οι λοιμωξιολόγοι δεν έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο! Δεν έχουν ιδέα για τη φύση του αθλήματος… Υπάρχουν τρόποι!
19 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΛΑΦΑΔΕΛΗΣ είναι από τους πολύ έμπειρους προπονητές του Πειραιά, και τα τελευταία χρόνια κάθεται στον πάγκο της ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ.
Μάλιστα τη φετινή χρονιά μέχρι τη διακοπή έβλεπε την ομάδα του να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ” κατηγορίας!
Η εφημερίδα Κοινωνική είχε μια σύντομη συζήτηση μαζί του και ξεχωρίσαμε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις που μας έκανε, τις οποίες παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια:

 

 

plafadelis

«Ανησυχώ γιατί υπάρχουν πλέον συνάδελφοι με έντονα βιοποριστικά προβλήματα…»

«Στον κλάδο μας ισχύει έντονα αυτό που λέμε… κάλλιο πέντε και στο χέρι! Προτιμώ τα λίγα και τα σίγουρα, πάρα… λαγούς και πετραχήλια χωρίς αντίκρισμα…»

«Όσοι ζουν αποκλειστικά από το ποδόσφαιρο, με όλα αυτά που γίνονται απέκτησαν πρόβλημα με το… στομάχι τους!..»

«Οι λοιμωξιολόγοι δεν έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο! Δεν έχουν ιδέα για τη φύση του αθλήματος… Υπάρχουν τρόποι! Γίνονται τόσα δωρεάν test για τον κορωνοϊό παντού. Ας στήνανε τα συνεργεία τους έξω από τα γήπεδα, να είχαμε κι εμείς δωρεάν test! Εκεί δε λένε ότι είναι το πρόβλημα;»

«Έχει χαθεί η ισορροπία. Τα γήπεδα στα γκολφ στη Γλυφάδα είναι γεμάτα! Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά, δηλαδή…»

«Όταν ανοίξουν πάλι τα γήπεδα και ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, θα μετρήσει πολύ το προπονητικό Τιμ της κάθε ομάδας. Στην ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ δεν το φοβόμαστε αυτό…»

«Η Ένωση Πειραιά πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να παρατείνει το όριο ηλικίας τα δύο, τρία επόμενα χρόνια για να φύγουν με αξιοπρέπεια από τα γήπεδα οι σημερινοί 40ρηδες! Να σταματήσουν το ποδόσφαιρο σε νορμάλ συνθήκες…»

 

Διαβάστε επίσης:

Οι Προπονητές του Πειραιά μιλάνε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΛΑΦΑΔΕΛΗΣ: «Στο Χατζηκυριάκειο βάλαμε τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο την επόμενη σεζόν»

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ