Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη «μάχη» δίνει το Τζάνειο Νοσοκομείο – «Πίεση» στις ΜΕΘ – Σημαντικές πρωτοβουλίες για δημιουργία νέων κλινών και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αγώνας διοίκησης, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

 Breaking News

Μεγάλη «μάχη» δίνει το Τζάνειο  Νοσοκομείο – «Πίεση» στις ΜΕΘ – Σημαντικές πρωτοβουλίες για δημιουργία νέων κλινών και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αγώνας διοίκησης, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού
26 Φεβρουαρίου 2021

Είναι σημαντικό, υπό αυτές τις συνθήκες και με τα κρούσματα να χτυπάνε «κόκκινο» στον ευρύτερο Πειραιά, να τονίσουμε τον μεγάλο και

«αθόρυβο» αγώνα-ζωής που δίνουν η διοίκηση και συγκεκριμένα ο διοικητής κ. Ηλίας Γουζούασης, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Όπως ενημέρωσε ο ιατρός κ. Νίκος Βλαχάκος το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, το τελευταίο διάστημα υπάρχει τεράστια πίεση στο νοσοκομείο της πόλης μας και λαμβάνονται ταχύτατα πρωτοβουλίες για να μπορέσουν όλοι να ανταποκριθούν στις έκτακτες ανάγκες.

Γίνονται συνεχείς τηλεδιασκέψεις με το Υπουργείο Υγείας και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια για να αξιολογηθεί η κατάσταση.

Την Τετάρτη μάλιστα, που το νοσοκομείο εφημέρευε έγινε τεράστια προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστούν περισσότερα κρεβάτια COVID και το κατάφεραν αφού από τα 53 άδεια κρεβάτια, φτάσαμε στα 80.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες η ΜΕΘ θα χωριστεί στη μέση, για να εξασφαλιστούν ακόμη 10 κλίνες.

Αυτοί οι αριθμοί που σας αναφέραμε αλλάζουν μέρα με τη μέρα αλλά είναι ενδεικτικοί της «μάχης» που γίνεται.

«Πηγές» του νοσοκομείου λένε ότι δεν ξέρουν που μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση αλλά επιμένουν στις συστάσεις για ατομική ευθύνη όλων των πολιτών, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη φάση της πανδημίας.

Μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι απαγορεύτηκε η είσοδος σε επισκέπτες προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία ασθενών και προσωπικού.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ