Εφημερίδα Κοινωνική

Μανώλης Βερίγος: «Γιατί να μην ξεκινήσουν προπονήσεις τα τμήματα Κ/19 της Super League, Super League 2 και football league;»

 Breaking News

Μανώλης Βερίγος: «Γιατί να μην ξεκινήσουν προπονήσεις τα τμήματα Κ/19 της Super League, Super League 2 και football league;»
21 Φεβρουαρίου 2021

Παρέμβαση είχαμε από τον προπονητή Μανώλη Βερίγο (μέχρι πέρσι τεχνικό της Κ/19 του ΙΩΝΙΚΟΥ, πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος προπονητής UEFA Β’) που σε επικοινωνία με την εφημερίδα Κοινωνική προέβη στις παρακάτω αποκλειστικές δηλώσεις:

 

 

 

 

verigos skitso«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο δεν ξεκινούν επίσημα προπονήσεις από Δευτέρα τα τμήματα Κ/19 της Super League, της Super League 2 και της football league!
Το λέω αυτό επειδή αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις οι ομάδες της Γ” εθνικής.
Τα επαγγελματικά τμήματα υποδομών των επαγγελματικών κατηγοριών είναι εφάμιλλα ποδοσφαιρικά με τις ομάδες Γ” εθνικής. Γι” αυτόν τον λόγο παίζουν συχνά φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους.

Άλλωστε, πολλά παιδιά της Κ/19 έχουν επαγγελματικά συμβόλαια με τις ομάδες και κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Φυσικά, όλοι αυτοί κάνουν rapid tests και ελέγχονται συνεχώς για covid-19 για να μη κολλήσουν τους υπόλοιπους! Οπότε είναι άτοπο να μην ανοίξουν τα συγκεκριμένα τμήματα…

Όσον αφορά τις προπονήσεις ανά γκρουπ τριών ατόμων, στο ποδόσφαιρο δεν έχει λογική. Μπορεί να γίνει κάλλιστα στον στίβο ή σε άλλα αθλήματα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λειτουργήσει!..

Για όλους αυτούς τους λόγους, εκλιπαρούμε την Πολιτεία να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις!
Αν δε γίνει αυτό, θα το πληρώσουν πρώτιστα οι ίδιοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές…»

 

Διαβάστε επίσης:

Οι Προπονητές του Πειραιά μιλάνε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΡΙΓΟΣ: Η «μαγική» λέξη στο ποδόσφαιρο είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ