Εφημερίδα Κοινωνική

Εθελοντική αιμοδοσία Ολυμπιακού

Εθελοντική αιμοδοσία Ολυμπιακού
01 Φεβρουαρίου 2021

Στην μνήμη των παιδιών της Θύρας 7 οι οποίοι έχασαν την ζωή τους το 1981 σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΚ = 6-0, ο Ολυμπιακός τα δέκα χρόνια διεξάγει εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.

Έτσι και φέτος το ερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο μουσείο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία μελών και φίλων του Ολυμπιακού από τις 10 το πρωί έως το μεσημέρι και όσοι δίνατε και μπορούν, μπορούν να προσφέρουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους για να προσφέρουν το αίμα τους, που τόσο ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποι μας.

Φέτος λόγο της πανδημίας θα υπάρχουν ειδικά μέτρα τόσο εντός του μουσείου όπου θα γίνει η αιμοδοσία καθώς και στους εθελοντές αιμοδότες που πρέπει να έχουν κλείσει νωρίτερα ραντεβού ώστε να μην υπάρχει αναμονή ατόμων.

Την αιμοληψία πρόκειται να διεξάγει το ειδικό Κρατικό Αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ με το τμήμα αιμοδοσίας με όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του μουσείου 210 4800985 για να κλείνουν ραντεβού για την αιμοληψία.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ