Εφημερίδα Κοινωνική

Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ – «Παγώνουν» τις παραδόσεις

Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ – «Παγώνουν» τις παραδόσεις
17 Φεβρουαρίου 2021

Για καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει την χώρα τις τελευταίες ώρες, ενημερώνουν τους πελάτες τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Όπως αναφέρουν τα ΕΛΤΑ σε ανακοίνωσή τους, τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, οι απαγορεύσεις απόπλου από τα λιμάνια και οι ακυρώσεις πτήσεων, δυσχεραίνουν περαιτέρω το ταχυδρομικό έργο.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ

«Εκ μέρους των ΕΛΤΑ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση λόγω των ανωτέρω συνθηκών και σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου» επισημαίνουν τα ΕΛΤΑ.»

Μας «αποχαιρετά» η Μήδεια – Επιμένει ωστόσο ο παγετός

Σύμφωνα με τις προβλέψεις καιρού, αναμένεται ολικός παγετός στα βόρεια, με θερμοκρασίες που θα φτάνουν διψήφιο αριθμό υπό το μηδέν σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται και σήμερα τοπικές χιονοπτώσεις που μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στην Κρήτη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στη δυτική και βόρεια χώρα θα είναι αίθριος ο καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ωστόσο θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Bόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -12 (μείον 12) έως 07 και στη δυτική Μακεδονία από -20 (μείον 20) έως 01 βαθμό Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -05 (μείον 5) έως 11 και στην Ήπειρο από -13 (μείον 13) έως 05 βαθμούς Κελσίου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ