Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Γιαννούλης: «Στον ΦΑΛΗΡΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι γιατί είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτή τη χρονιά και η ομάδα πρωταγωνιστούσε.»

 Breaking News

Δημήτρης Γιαννούλης: «Στον ΦΑΛΗΡΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι γιατί είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτή τη χρονιά και η ομάδα πρωταγωνιστούσε.»
22 Φεβρουαρίου 2021

Είναι κοινό μυστικό ότι στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο (αλλά και σε ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα) υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Ο προπονητής του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ κύριος Δημήτρης Γιαννούλης μετέφερε στην εφημερίδα Κοινωνική
το σχετικό κλίμα με χαρακτηριστικές δηλώσεις:

 

«Δεν έχει νόημα να το κρύψουμε! Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι.

Τα παιδιά με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο! Ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουμε!

giannoulis skitsoΑυτό που με θλίβει προσωπικά είναι το γεγονός ότι παντού παίζεται μπάλα εκτός από τη χώρα μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο χρόνος στην κλεψύδρα λιγοστεύει.

Κάθε μέρα που περνάει όλο και μειώνονται οι πιθανότητες επανεκκίνησης. Στον ΦΑΛΗΡΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι γιατί είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτή τη χρονιά και η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Τέλος πάντων.

Ας έχουμε τουλάχιστον υγεία και θα αλλάξουν τα πράγματα. Όμως, μιας που μιλάμε για υγεία, ένας βασικός παράγοντας ψυχικής και σωματικής υγείας είναι και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…»

 

Διαβάστε επίσης:

Οι Προπονητές του Πειραιά μιλάνε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: «Στο ποδόσφαιρο κάνεις φιλίες που κρατούν για πάντα»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ