Εφημερίδα Κοινωνική

Δεν ξανάγινε! Εκχιονιστικό στο κέντρο του… Κολωνακίου

Δεν ξανάγινε! Εκχιονιστικό στο κέντρο του… Κολωνακίου
16 Φεβρουαρίου 2021

Πυκνό χιόνι πέφτει από το βράδυ της Δευτέρας σε όλη την Αττική, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια, με αποτέλεσμα να έχει ντυθεί στα λευκά ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί έκανε την εμφάνισή τους εκχιονιστικό μηχάνημα στο… κέντρο του Κολωνακίου, προκειμένου να ανοίξει τους κεντρικούς δρόμους.

Σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απηύθυνε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Οι μεν κάτοικοι καλούνται από τη ΓΓΠΠ να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους.

Σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ, η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο.

Το πρωί της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, απηύθυνε μέσω Twitter σύσταση στους κατοίκους της Αττικής να αποφύγουν τις μετακινήσεις για την ασφάλειά τους.

Σε ανάλογη σύσταση προς τους κατοίκους της Αττικής προχώρησε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, καλώντας τους να αποφύγουν τις αχρείαστες μετακινήσεις έως τις 10 π.μ.

Τη νύχτα, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε απευθύνει ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Ανατολικής Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις πριν τις 10.00 το πρωί.

EKSONICHISTIKO_KOLWNAKI


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ