Εφημερίδα Κοινωνική

Ανήλικοι «τσαντάκηδες» πιάστηκαν στον Κορυδαλλό

Ανήλικοι «τσαντάκηδες» πιάστηκαν στον Κορυδαλλό
10 Φεβρουαρίου 2021

Νωρίς το πρωί της Κυριακής (31-01-2021) συνελήφθησαν δυο άτομα 17 ετών από την Βουλγαρία στην οδό Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία αλλά και για παραβίαση μέτρων και πρόληψη ασθενειών.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ 

Νωρίτερα την ίδια μέρα οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν μια 50χρονη γυναίκα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κορυδαλλό και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν μια τσάντα στην οποία είχε μέσα την ταυτότητα της, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Μετά από αυτήν την κίνηση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ώρες αργότερα οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τους 17χρονους στην οδό Ταξιαρχών 54 στον Κορυδαλλό και τους οδήγησαν κατευθείαν στο Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής. Η 50χρονη παθούσα στη συνέχεια τους αναγνώρισε ως υπαίτιους της σε βάρος της πράξεως.

Στην κατοχή του ενός από τους δύο κατηγορούμενους βρέθηκε το ποσό των 55 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Κορυδαλλού οδηγήθηκαν την επόμενη μέρα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά για τα περαιτέρω.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ