Εφημερίδα Κοινωνική

Ανοικτά αύριο στην Αττική όλα τα σχολεία ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης

Ανοικτά αύριο στην Αττική όλα τα σχολεία ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης
17 Φεβρουαρίου 2021

Με την κακοκαιρία «Μήδεια» σταδιακά να αποχαιρετά την Αττική, λήφθηκε η απόφαση για την επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής στην Περιφέρεια, από αύριο το πρωί κανονικά. Αυτό προέκυψε μετά από αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με τα προβλήματα στις περιοχές που εδρεύουν.

Της απόφασης προηγήθηκε επικοινωνία των στελεχών της περιφέρειας Αττικής, υπό το συντονισμό του εκτελεστικού γραμματέα, Γιάννη Σελίμη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν ζητήματα που δεν θα επιτρέπουν τη λειτουργία τους.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία και από τους κατά τόπους δήμους να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων εντοπιστούν.

Ο ίδιος επισήμανε σχετικά σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την ενημέρωση που είχε το στελεχιακό μας δυναμικό, θεωρούμε ότι οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην περιφέρεια Αττικής μπορούν από αύριο να λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση, έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ