Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Λοβέρδος: Ταυτότητα μας είναι το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν του

Ανδρέας Λοβέρδος: Ταυτότητα μας είναι το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν του
10 Φεβρουαρίου 2021

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφορικά με το νέο lockdown, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως «η λειτουργία της αγοράς θα συνεχίσει να είναι φυσαρμόνικα μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι». Όπως ανέφερε, αυτή η κατάσταση είναι συνέπεια των λάθος χειρισμών για την διαχείριση της πανδημίας από την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Παράλληλα επέρριψε ευθύνες και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία, όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «διστάζει», ενώ τόνισε ότι «στο θέμα του εμβολιασμού προφανώς και έχει κάνει λάθη».

Αναφορικά με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είπε χαρακτηριστικά ότι, «το έχουμε χάσει εντελώς», φέρνοντας τα παραδείγματα των συλλαλητηρίων και τις επισκέψεις των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα σε Ικαρία και Πάτρα αντίστοιχα.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ με αφορμή την εκδήλωση πρόθεσης από πλευράς του κ. Λοβέρδου για διεκδίκηση της ηγεσίας του, ο βουλευτής υποστήριξε ότι «υπάρχει σύγχυση όσον αφορά την πολιτική, εναλλαγές στον πολιτικό λόγο που δημιουργούν σύγχυση και από την άλλη έλλειψη ενδιαφέροντος στον κόσμο για ένα μικρό κόμμα».

«Πρέπει να γίνουμε μια δύναμη εξουσίας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος προσθέτοντας ότι «ταυτότητα μας είναι το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν και στόχος μας η παράταξη ως δύναμη εξουσίας». Ερωτηθείς μάλιστα για το ενδεχόμενο να αλλάξει εκ νέου το όνομα του κόμματος, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά θα τα δούμε στο διάλογο που πρέπει να αρχίσει».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ