Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Λοβέρδος: «Έχω πίστη στις απόψεις μου, μπορώ να κάνω το ΚΙΝΑΛ κόμμα εξουσίας»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Έχω πίστη στις απόψεις μου, μπορώ να κάνω το ΚΙΝΑΛ κόμμα εξουσίας»
18 Φεβρουαρίου 2021

Θέλω ένα μεταρρυθμιστικό κόμμα εξουσίας το οποίο αντί να φωνάζει να έχει έτοιμες απαντήσεις και προτάσεις για όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα της χώρας μας, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Προπαντός Ψυχραιμία», με το Νίκο Μπαρδούνια αναφερόμενος στην φυσιογνωμία που θα ήθελε να διαμορφώσει στο ΚΙΝΑΛ εφόσον κερδίσει την κούρσα για την προεδρία..

Παράλληλα τόνισε ότι έχει πίστη στις απόψεις του, αυτοπεποίθηση και μπορεί να οργανώσει την παράταξη προς την κατεύθυνση να καταστεί κόμμα εξουσίας.

Άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο λόγος μας εμπεριέχει κριτική αλλά και λύση σε αντίθεση με αυτά που κάνει σήμερα η αντιπολίτευση χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και θέσεις».

Επίσης επανέλαβε τη θέση του ότι « Η ΝΔ αποτελεί ιδεολογικό αντίπαλο του ΚΙΝΑΛ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπαρξιακός αντίπαλος που στοχεύει να απορροφήσει το ΚΙΝΑΛ».

Αναφορικά με την κακοκαιρία «Μήδεια» ο κ Λοβέρδος τόνισε ότι ήταν μια ακραία κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα και ότι συμφωνεί με την απόφαση να κλείσει η Εθνική για να μην υπάρξουν εγκλωβισμένοι οδηγοί όπως συνέβη το 2004 και το 2017 όταν σε αντίστοιχες θεομηνίες οι αρμόδιοι δεν έκλεισαν την Εθνική.

Ακόμη ανάφερε ότι θα προτείνει στη βουλή να υπογειοποιηθούν τα καλώδια της ΔΕΗ, τουλάχιστον στις πόλεις και ότι θα περιμένει να στηριχθεί η πρόταση απ’ όλα τα κόμματα.

Τέλος αναφερόμενος στα κορονο-χρέη σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία αντιμετώπισης του φαινομένου ώστε να μην αποτελέσει τροχοπέδη στις αναπτυξιακές πολιτικές που θα υλοποιηθούν μετά το πέρας της πανδημίας του κορωνοιού.

Ακούστε στη συνέντευξη Ανδρέας Λοβέρδου:


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ