Εφημερίδα Κοινωνική

Αγωνία στον Ολυμπιακό, τι ισχύει για τους τραυματισμούς Βρουσάι και Παπασταθόπουλου

Αγωνία στον Ολυμπιακό, τι ισχύει για τους τραυματισμούς Βρουσάι και Παπασταθόπουλου
22 Φεβρουαρίου 2021

Κι αυτό γιατί οι τραυματισμοί του Μάριο Βρουσάι και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο νεαρός άσος. Ο τραυματισμός του στο γόνατο προκαλεί αγωνία, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχει πειραχτεί ο πρόσθιος χιαστός κι άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων του.

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε στην κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βρουσάι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ενώ άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου.

Για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, ο κ. Θέος, είπε: «Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ