Εφημερίδα Κοινωνική

«Πρωινή Ενημέρωση» στο Κανάλι Ένα – Νέα εκπομπή με την Λία Λάππα κάθε πρωί 7 έως 10

 Breaking News

«Πρωινή Ενημέρωση» στο Κανάλι Ένα – Νέα εκπομπή με την Λία Λάππα κάθε πρωί 7 έως 10
18 Ιανουαρίου 2021

Tο Κανάλι Ένα 90,4 υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Λάππα, η οποία θα παρουσιάζει κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7 έως τις 10  τη νέα εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Κοινωνία, πολιτική, οικονομία, αθλητισμός, πολιτισμός και ψυχαγωγία θα βρίσκονται στην καθημερινή θεματολογία της νέας ενημερωτικής εκπομπής, η οποία παράλληλα θα εστιάζει στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά ή αφορούν στο μεγάλο λιμάνι

lia_lappa_kanalienaΗ εκπομπή θα φιλοξενεί καθημερινά τους μεγάλους πρωταγωνιστές των γεγονότων από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης, του πολιτισμού αλλά και του επιχειρείν. Την ίδια ώρα, η «Πρωινή Ενημέρωση» θα δίνει βήμα και στα παιδιά για να ακουστεί η γνώμη τους σε κρίσιμα θέματα που αγγίζουν όλους.

Μερικά από τα ένθετα  που έχουν ετοιμαστεί με αγάπη  και μεράκι για την εκπομπή είναι  : «ιδέες για έξυπνο επιχειρείν», «5’ λεπτά για να νιώσουμε καλά» και «Συζητώντας με την Αθηνά». 

Η δημοσιογράφος Λία Λάππα είναι επίσης αρχισυντάκτρια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης  για μικρούς και μεγάλους.  Στα ενδιαφέροντά της βρίσκονται  ο παιδικός εθισμός στο διαδίκτυο, για τον οποίο έχει γράψει το πρώτο εκπαιδευτικό παραμύθι στην Ελλάδα με τίτλο «η φτερωτή Ποδηλατούλα» υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, οι ανθρώπινες σχέσεις και η γυναικεία επιχειρηματικότητα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ