Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Κατρίνης – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ: «Οι εξαγγελίες για στόχους 8.000 εμβολιασμών ημερησίως φαντάζουν ανέφικτες»

Μιχάλης Κατρίνης – Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ: «Οι εξαγγελίες για στόχους 8.000 εμβολιασμών ημερησίως φαντάζουν ανέφικτες»
15 Ιανουαρίου 2021

Σφοδρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα ζητήματα των εμβολίων άσκησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, στην ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Κατρίνης επισήμανε την ανεπαρκή προετοιμασία, αλλά και την ελλιπή στελέχωση του ΕΣΥ και ειδικότερα των ΜΕΘ ενόψει του δεύτερου κύματος αλλά και τους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολίων. “Οι πολίτες απαιτούν από την κυβέρνηση να εξασφαλίσει αριθμό εμβολίων και να προετοιμάσει μαζικούς εμβολιασμούς σε σύντομο διάστημα, ώστε να θωρακιστεί αποτελεσματικά η δημόσια υγεία αλλά και η ίδια η ανθρώπινη ζωή.

Οι εξαγγελίες για στόχους 8.000 εμβολιασμών ημερησίως ή για 1.690.000 δόσεις εμβολίων που θα χορηγηθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου (δηλαδή 19.000 ημερησίως) φαντάζουν ανέφικτοι με τους ρυθμούς που κινείται το Υπουργείο Υγείας , αφού την Κυριακή έγιναν μόλις 4.086 εμβολιασμοί και τη Δευτέρα (που ήταν και εργάσιμη) έγιναν 5.350.’’ τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και επανέλαβε την πρόταση της κ. Γεννηματά για να εμπλακεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στους εμβολιασμούς.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ