Εφημερίδα Κοινωνική

Λιανεμπόριο: Αυτοψία Γεωργιάδη -Παπαθανάση σε καταστήματα της Ερμού

Λιανεμπόριο: Αυτοψία Γεωργιάδη -Παπαθανάση σε καταστήματα της Ερμού
18 Ιανουαρίου 2021

Από τις 7 σήμερα το πρωί τα εμπορικά καταστήματα, σε όλη τη χώρα, σήκωσαν τα ρολά και υποδέχονται τους πελάτες, ενώ το γεγονός ότι διανύουμε εκπτωτική περίοδο έχει οδηγήσει στον σχηματισμό ακόμα και ουρών από καταναλωτές έξω από μαγαζιά.

Σημειώνεται ότι στις «κόκκινες περιοχές» τα καταστήματα άνοιξαν με τη μέθοδο «παράδοση εκτός» (click away).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ερμού, οι κύριοι Γεωργιάδης και Παπαθανάσης, επισκέφθηκαν καταστήματα και συνομίλησαν με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και καταναλωτές.

Ο Σταύρος Καφούνης εξέφρασε τη χαρά του για τη δικαίωση της τεράστιας προσπάθειας που πέτυχε ο κλάδος των μαχητών εμπόρων, εκπέμποντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα ισχυρό μήνυμα, με αρωγό την κοινωνία και διακεκριμένους επιστήμονες.

lianemporio-georgiadis-papathanasis-ermou1

 

 

 

 

 

 

 

Δήλωσε πως η φετινή εκπτωτική περίοδος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για το καταναλωτικό κοινό, οι έμποροι επιθυμούν να ρευστοποιήσουν το αδιάθετο χειμερινό εμπόρευμα και τώρα είναι η ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά με ελπίδα και αισιοδοξία. Επειδή όμως η υγεία παραμένει το ύψιστο αγαθό, έκανε έκκληση στο καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί τις τοπικές αγορές, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και αποφεύγοντας το συνωστισμό, ώστε η λειτουργία των καταστημάτων  να συνεχιστεί αδιάλειπτα, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον εμπορικό κλάδο ως τον ασφαλέστερο της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος επανέλαβε στους Υπουργούς, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη κατανόηση, την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων στήριξης που έως σήμερα έδωσαν ανάσα στις επιχειρήσεις, αλλά και την εφαρμογή πραγματικών λύσεων, με ρύθμιση και γενναίο κούρεμα όλων των υποχρεώσεων όταν με το καλό λήξει η υγειονομική κρίση.

lianemporio-georgiadis-papathanasis-ermou2

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ