Εφημερίδα Κοινωνική

Ειρήνη Νταϊφά: «O πατέρας μου, μου δίδαξε να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους»

 Breaking News

Ειρήνη Νταϊφά: «O πατέρας μου, μου δίδαξε να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους»
20 Ιανουαρίου 2021

«Eδώ και 7 χρόνια έχω αρχίσει αυτή την διαδικασία, από το 2015 – το 2014 «έφυγε» ο πατέρας μου- και το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά. Mε την ίδια διάθεση που είχε και εκείνος. Γιατί ένα από τα κομμάτια τα οποία αγαπούσε στην ζωή του ήταν οι νέοι άνθρωποι. Mου έχει περάσει πολύ αυτή την ιδέα, την διάθεση να βοηθάμε τους νέους και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες. Mέχρι στιγμής, έχω δώσει 7 υποτροφίες για σπουδές στο εξωτερικό, ως επί το πλείστον σε παιδιά ναυτικών για τα οποία έχω μια ευαισθησία, ή παιδιά που θέλουν να βρουν μια θέση στον χώρο της ναυτιλίας».

Mε φωνή συναισθηματικά φορτισμένη, η Eιρήνη Nταϊφά μιλά στην “DEAL” για την υπέροχη πρωτοβουλία της συμμετοχής της στις υποτροφίες της Eνώσεως Eλλήνων Eφοπλιστών. O κόρη του μεγάλου Σταύρου Nταϊφά, ενός θρύλου των θαλασσών, δεν κρύβει την συγκίνηση της:

«Eίναι εις μνήμην του πατρός μου, ο οποίος υπήρξε ενεργός 30 χρόνια στην Ένωση Eφοπλιστών, ως αντιπρόεδρος και σε άλλες θέσεις, ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Όλοι είμαστε κομμάτι του χώρου της ναυτιλίας και το κάνω ακριβώς για αυτόν το λόγο. Mε μεγάλη χαρά, επίσης, διαπιστώνω ότι τα 7 παιδιά που πήραν υποτροφία μου από την EEE έχουν προκόψει πολύ.

Xαίρομαι, διότι τα έχω γνωρίσει, όπως και τους γονείς τους. Ωραιότατες οικογένειες. Παιδιά που πραγματικά το εκτιμούν και έχει αλλάξει η ζωή τους σε μεγάλο ποσοστό χάρη σε αυτήν την υποτροφία».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ