Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί – Μαρτυρία «φωτιά»: Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί – Μαρτυρία «φωτιά»: Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα
30 Ιανουαρίου 2021

Στο δωμάτιο της 19χρονης Αρτέμιδας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλης, σε νέα έρευνα που πραγματοποιεί 3,5 μήνες μετά την εξαφάνισή της από το Κορωπί. Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε τη διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, χάθηκε η Άρτεμις και βρήκε νέους μάρτυρες.

Μία μαρτυρία που έφτασε στα γραφεία του «Τούνελ», σήμανε συναγερμό και στην ΕΛ.ΑΣ. για τη 19χρονη αγνοούμενη. Μάρτυρας που συνομίλησε με την Αγγελική Νικολούλη, ισχυρίζεται πως είδε την Άρτεμη λίγο πριν φυγαδευτεί έπειτα από έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο παρουσία εισαγγελέα.

«Η αστυνομία της Ομόνοιας ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται η Άρτεμις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αστυνομικοί που ειδοποιούν όταν είναι να γίνει «ντου». Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα. Την εξαφάνισαν… Βρισκόταν στην Ιάσωνος στο Μεταξουργείο. Την έχουν πάρει από εκεί τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί έχουν επαναλάβει τις έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πιστεύεται ότι κανείς δεν θα έπαιρνε το ρίσκο με τέτοια δημοσιότητα, να εκμεταλλευτεί μία αγνοούμενη σε τέτοιους χώρους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ