Εφημερίδα Κοινωνική

Ένοχη η 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή σε χωράφι

Ένοχη η 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή σε χωράφι
28 Ιανουαρίου 2021

Ένοχη κρίθηκε η παντρεμένη καθηγήτρια που βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης επειδή έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή, τον οποίο προσέγγισε μέσω Snapchat και του έστελνε ερωτικά μηνύματα.

Η 35χρονη Kandice Barber και το αγόρι, που είναι 20 χρόνια μικρότερός της, πήγαν σε ένα χωράφι μετά το μάθημα, όταν τον παρέλαβε με το αυτοκίνητό. Η καθηγήτρια είχε βομβαρδίσει τον μαθητή με ερωτικά μηνύματα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όλα αποκαλύφθηκαν ότι μια topless φωτογραφία που είχε στείλει στο αγόρι κυκλοφόρησε ευρέως και έφτασε στον επικεφαλής του σχολείου.

Η Barber κρίθηκε ένοχη για το γεγονός ότι έκανε σεξ με παιδί κάτω των 16 ετών, ενώ αθωώθηκε για δύο ακόμη κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί για την υπόθεση.

Η μητέρα τριών παιδιών είχε προσεγγίσει τον μαθητή μέσω των social media και στη συνέχεια είχε αρχίσει να του στέλνει μηνύματα στο αγόρι. Του έλεγε ακόμη και πότε έμπαινε για ντους ή έκανε μπάνιο.

DAILY_TEATCHER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελικά κανόνισε να τον συναντήσει στις 10 Οκτωβρίου του 2018, όταν και έκανε σεξ μαζί του.

Σημειώνεται πως ο σύζυγός της έχει δηλώσει πως την υποστηρίζει 100%, επιμένοντας ότι ο γάμος τους, που κρατά εδώ και 4 χρόνια, είναι πιο «δυνατός από ποτέ». Παρά την πρώτη καταδίκη της για το γεγονός ότι έστελνε στο παιδί άσεμνα βίντεο με εκείνη να κάνει χρήση ερωτικών βοηθημάτων.

Σε μια προηγούμενη δίκη τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η καθηγήτρια είχε δικαστεί για το γεγονός ότι έστελνε topless φωτογραφίες της στον ίδιο μαθητή.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ