Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας: «Πάνε με το ζόρι να μας σπρώξουν στη δημιουργία e-shop -Χάνουμε την άμεση επαφή με τους πελάτες μας»

Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας: «Πάνε με το ζόρι να μας σπρώξουν στη δημιουργία e-shop -Χάνουμε την άμεση επαφή με τους πελάτες μας»
13 Ιανουαρίου 2021

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας με ανακοίνωσή του ζητά την ουσιαστική στήριξη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να αποφευχθούν τα λουκέτα σε επιχειρήσεις που θα οδηγήσουν σε οικονομική δυσπραγία χιλιάδες οικογένειες. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας στην ανακοίνωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Αντί για μέτρα στήριξης, ακούσαμε ανακοίνωση της κυβέρνησης για επιδότηση 5.000 ευρώ για δημιουργία e-shop.

Ξέρετε πολύ καλά όλοι, ότι το όπλο της μικρής επιχείρησης, για να επιβιώσει, είναι η προσωπική επαφή και το service προς τον πελάτη. Αυτό το όπλο πάνε να μας στερήσουν και να μας μετατρέψουν σε ATM (δηλαδή πώληση εκτός του καταστήματος). Το ίδιο έκαναν και στις τράπεζες και σε λίγο θα δούμε 15.000 απολύσεις τραπεζοϋπαλλήλων, διότι τη δουλειά του εργαζόμενου την κάνει το ATM. Στη δική μας περίπτωση, με πρόσχημα τον κορωνοϊό, πάνε με το ζόρι να μας σπρώξουν στη δημιουργία e-shop, για να μας στερήσουν το μοναδικό όπλο που έχουμε για να πουλάμε, που είναι η προσωπική επαφή και όχι η απρόσωπη πώληση. Για ένα πράγμα να είναι πάντως σίγουροι, ότι δεν θα γίνουμε τα θύματα της παροιμίας: «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια».

Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, κάτω από την όποια πίεση για να κλείσουμε!». Η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα, με αφορμή την ανακοίνωη του Εμπορικού Συλλόγου της Νίκαιας έθεσε σχετικά ερωτήματα προς το αρμόδιο υπουργείο, αναμένοντας απαντήσεις.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ