Εφημερίδα Κοινωνική

Αλεξάντερ Γουάνγκ: «Μας βίαζε με ναρκωτικά στο ποτό», καταγγέλλουν άνδρες-μοντέλα

Αλεξάντερ Γουάνγκ: «Μας βίαζε με ναρκωτικά στο ποτό», καταγγέλλουν άνδρες-μοντέλα
05 Ιανουαρίου 2021

Ο γνωστός σχεδιαστής Αλεξάντερ Γουάνγκ βρέθηκε στην επίκεντρο καταγγελιών και αποκαλύψεων, την προηγούμενη εβδομάδα, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Το μοντέλο και γραφίστας Οουεν Μούνεϊ ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον σχεδιαστή, μέσω βίντεο στο tik tok, ότι κατά την διάρκεια κονσέρτου στη Νέα Υόρκη του «έβαλε χέρι».

Στη συνέχεια το διαδίκτυο γέμισε με ανάλογες καταγγελίες και από άλλα μοντέλα. Αυτή την φορά οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γίνονται από άνδρες-μοντέλα, που θέλουν τώρα και αυτοί να προσθέσουν την φωνή τους στην καμπάνια «me too» που ξεκίνησε από γυναίκες ηθοποιούς και μοντέλα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης-κακοποίησης.

 

MESSAGES_02

 

 

 

 

 

 

Ο Αλεξάντερ Γουάνγκ μόλις χθες απάντησε με ένα email που απέστειλε προς όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους του οίκου του τονίζοντας «πως έχει πέσει θύμα εκβιασμών και ψευδών καταγγελιών, πως η αλήθεια θα λάμψη και πως ο οίκος τελικά θα βγει αλώβητος από αυτήν την περιπέτεια» που ετοιμάζεται πλέον να πάρει και δικαστικές διαστάσεις.

Ένα άλλο μοντέλο με το όνομα Νικ επικοινώνησε με την «Daily Μail» και κατηγόρησε τον Αλεξάντερ Γουάνγκ ότι τον Ιούνιο του 2019 είχε προσπαθήσει να τον εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

MESSAGES_01

 

 

 

 

 

 

SMS_05

 

 

 

 

 

 

 

Ως απάντηση στις κατηγορίες του Νικ, ο Αλεξάντερ Γουάνγκ επισύναψε στο email του προς τους εργαζομενούς του και μια σειρά από προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Νικ και στα οποία φαίνεται πως ο καταγγέλων ήταν που αποζητούσε την παρέα του Αλεξάντερ, πολιορκώντας τον διαρκώς και επίμονα με sms για «να βγούν έξω», να «πάνε σε κλάμπ», για δείπνο, να «την βρούν παρέα και να χαλαρώσουν με χασίς».

Αντίστοιχα όμως η «Daily Mail» παρουσίασε μηνύματα του Γουάνγκ προς τον Νικ να τον προτρέπει να συναντηθούν, αλλά δημοσίευσε και μια συνέντευξη – εξομολόγηση του Νικ για το πως τον «παγίδευσε ο Γουάνγκ, πως τον προσκάλεσε σε μεγάλο κλαμπ του Λονδίνου, έριξε χάπι έκσταση στο ποτό του και πως στη συνέχεια επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις τόσο μέσα στο κλαμπ όσο και στη λιμουζίνα του Γουανγκ, ενώ παρακολουθούσαν το περιστατικό διάφοροι φίλοι του Γουάνγκ».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ