Εφημερίδα Κοινωνική

Τρεις νέες, σύγχρονες αναρροφητικές σκούπες στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Τρεις νέες, σύγχρονες αναρροφητικές σκούπες στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
22 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωή των πολιτών. Παρέλαβε τρεις νέες, σύγχρονες αναρροφητικές σκούπες χειροκίνητης πλοήγησης, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τα τρία νέα οχήματα του Δήμου θα χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων εξωτερικών χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα κλπ.), καθώς και για την σάρωση οδών, πεζοδρομίων, κήπων και παρτεριών από φύλλα και απορρίμματα.

Οι νέες αναρροφητικές σκούπες θα τεθούν στη διάθεση των Υπηρεσιών από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής:

«Συνεχίζουμε την ενίσχυση και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων μας προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών. Οι τρεις νέες αναρροφητικές σκούπες που παραλάβαμε θα χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς καθαρισμού εξωτερικών χώρων των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο νέος διεθνής διαγωνισμός προμήθειας οχημάτων για την απόκτηση τρίτου νέου λεωφορείου για τη Δημοτική Συγκοινωνία μας, καθώς και ενός νέου απορριμματοφόρου».

2

 

 

 

 

 

 

 

3


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ