Εφημερίδα Κοινωνική

«Σε αυτές τις γιορτές, κάνε… click away στην αγορά του Πειραιά»

 Breaking News

«Σε αυτές τις γιορτές, κάνε… click away στην αγορά του Πειραιά»
22 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει μια σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά: «Σε αυτές τις γιορτές, κάνε…click away στην αγορά του Πειραιά».

Στόχος του Δήμου είναι να στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της πόλης, σε μια κρίσιμη εποχή για τις πειραϊκές επιχειρήσεις εξαιτίας του γενικευμένου lockdown, συμβάλλοντας με τις εορταστικές του δράσεις στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της αγοραστικής δυναμικής του Πειραιά.
Ο Δήμος Πειραιά θα δημιουργήσει γιορτινό κλίμα στην πόλη μας με τις εξής δράσεις:

• Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ… CLICK AWAY
Την παραμονή Χριστουγέννων 24/12 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12, ανιματέρ θα επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά για να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, όπως και οι υπόλοιποι καταναλωτές. Ο Άγιος Βασίλης, η Μαίρη Πόπινς, ο Καρυοθραύστης και τα ξωτικά των Χριστουγέννων, εφοδιασμένοι με πάνινες τσάντες με το μήνυμα: «ΣτηρίΖΩ την αγορά του Πειραιά», θα περιμένουν για τις «click away» αγορές τους έξω από τα καταστήματα της πόλης μας, πάντα στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν για τον νέο τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

• «48 ΩΡΕΣ» ON THE ROAD!
Όταν δεν μπορείς να πας στη συναυλία, έρχεται η συναυλία σε εσένα! Το δημοφιλές συγκρότημα «48 ώρες» έρχεται στον Πειραιά το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων 24/12 και το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 31/12, για μια ανατρεπτική συναυλία. Οι «48 ώρες» θα βρεθούν με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό τους στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και σε περιοχές των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων του Πειραιά, σε μια πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, σκορπίζοντας μουσική, ζωντάνια, κεφάτες μελωδίες και αισιοδοξία!

• ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, το Μαγικό τρένο των Χριστουγέννων θα διασχίσει τους Πειραιώτικους δρόμους, χαρίζοντας Χριστουγεννιάτικη μαγεία! Μέσα σε αυτό οι πιο αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες φιγούρες: Ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ, ξωτικά, νεράιδες, η βασίλισσα του χιονιού και ο πιο καλόκαρδος χιονάνθρωπος, δημιουργούν μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δίνοντας έμφαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας!

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και την πολιτεία, για την προστασία της δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

• ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CLICK AWAY ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ DESTINATION PIRAEUS
Παράλληλα, μέσω των λογαριασμών του Destination Piraeus στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram) o Δήμος Πειραιά προβάλλει ήδη την καμπάνια «Σε αυτές τις γιορτές, κάνε…click away στην αγορά του Πειραιά» μέσω ενημερωτικών infographics για τους τρόπους των αγορών, αλλά και του βίντεο που ετοίμασε ειδικά για την Χριστουγεννιάτικη αγορά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:
«Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει χριστουγεννιάτικες δράσεις στο πλαίσιο ενημερωτικής καμπάνιας του Ε.Β.Ε.Π. και του Ε.Σ.Π. για την ενίσχυση της Πειραϊκής αγοράς. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας που αναμφίβολα δοκιμάζεται την εορταστική αυτή περίοδο αλλά και γενικότερα, από το lockdown. Με δεδομένο ότι η μέθοδος του click away αποτελεί διέξοδο για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, δημιουργούμε γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη δίνοντας έμφαση στο εμπορικό μας κέντρο, σε μια προσπάθεια να συμβάλουμε στην τόνωση και στην ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πειραϊκών επιχειρήσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλη Κορκίδη και τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Π. κ. Θοδωρή Καπράλο, όχι μόνο για την πολυεπίπεδη και εποικοδομητική συνεργασία μας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και για την υποστήριξή τους στις φετινές εορταστικές δράσεις του Δήμου Πειραιά. Ας στηρίξουμε όλοι το πειραϊκό εμπόριο, κάνοντας τις αγορές μας με ασφάλεια, στα τοπικά καταστήματα της πόλης μας».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλης Κορκίδης, σε δήλωσή του, ανέφερε:
«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, θα επιδιώξουμε να τονώσουμε την αγορά μας που δοκιμάζεται αυτή τη δύσκολη εποχή με «εξπρές καμπάνια» ενημέρωσης και προβολής του «click away». Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά, ο οποίος με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς, δημιουργώντας γιορτινό κλίμα στην πόλη. Η φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά θα είναι διαφορετική, αφού στα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται μια πολύ περιορισμένη «υβριδική λειτουργία», μέσω του «click away» ή αλλιώς «παράδοση εκτός καταστήματος». Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε και φέτος στις γιορτές τους πελάτες μας άμεσα, ακόμα και με τον περιορισμό της μεθόδου click away. Κάντε λοιπόν ένα… κλικ στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας και στηρίξτε τα μαγαζιά του Πειραιά μας».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θοδωρής Καπράλος, σε δήλωσή του ανέφερε:
«Ο εμπορικός κόσμος του Πειραιά προσδοκά και αγωνίζεται για την επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα. Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της διαχρονικής πολύ καλής συνεργασίας που έχει με τον Εμπορικό Σύλλογο ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την στήριξη της Πειραϊκής Αγοράς και την τόνωση της “click away” κατανάλωσης τις ημέρες των γιορτών. Εμείς από την πλευρά μας, προσκαλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν και πάλι για τις click away γιορτινές αγορές τους, τους ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, γιατί στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, στηρίζουν εκατοντάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν ανοιχτές όλες αυτές οι επιχειρήσεις που δίνουν ζωή σε αυτήν. Εύχομαι υγεία και καλές γιορτές σε όλους».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ