Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΕΔΕ: Έδωσαν «πακέτο» 8.000 ευρώ για συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Think & Do – Συνεχίζονται τα ερωτήματα για την «στρατηγική» Παπαστεργίου για επικοινωνιακούς σκοπούς.

 Breaking News

ΚΕΔΕ: Έδωσαν «πακέτο» 8.000 ευρώ για συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Think & Do – Συνεχίζονται τα ερωτήματα για την «στρατηγική» Παπαστεργίου για επικοινωνιακούς σκοπούς.
16 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζονται τα ερωτήματα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τα χρήματα που μοιράζει η ΚΕΔΕ για επικοινωνιακού σκοπούς.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα ερωτήματα μας για τη «λίστα Παπαστεργίου», τα 58 sites (μη αυτοδιοικητικά) που λαμβάνουν χρήματα «για τη διαφημιστική προβολή αντιμετώπισης του covid», την MEDIATECH.GR η οποία εμφανίζεται να λαμβάνει 14.440 ευρώ, (Δείτε εδώ το άρθρομια ακόμη απόφαση ήρθε στα χέρια μας για την οποία προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, που συνεδρίασε στις 06/10/20 στο Λουτράκι,  έκανε αποδεκτή οικονομική προσφορά της εταιρείας με την επωνυμία «THINK  &  DO STRATEGY  &  COMMUNICATION  ΙΚΕ»,  ύψους 8.000,00 €  συμπεριλαμβανομένου   Φ.Π.Α. σχετικά με  την ανάθεση ανεξάρτητων συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν σε υπηρεσίες Επικοινωνίας και Διαχείρισης Θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διάρκειας έως 31-12-2020.

Όπως αναφέρει η απόφαση, το συγκεκριμένο έξοδο, θα  καλυφθεί   από   τον   Κωδικό   Εξόδων   «Αμοιβές σε λοιπές εταιρείες» του Προϋπολογισμού της ΚΕΔΕ έτους 2020.

Η συγκεκριμένη απόφαση προφανώς και εντάσσεται στο πλαίσιο επιλογών και αρμοδιοτήτων της ΚΕΔΕ, ωστόσο, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την επιμονή της διοίκησης να μοιράζει χρήματα για επικοινωνιακούς σκοπούς.

Να τονίσουμε πως η εταιρεία Think @ Do συστάθηκε στις 2/11/2019, δηλαδή πριν ένα χρόνο και διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κονταξής.
Η συγκεκριμένη εταιρεία, επίσης υπέγραψε σύμβαση με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στις 17/09/2020 για έξι μήνες, ποσού 18.500 ευρώ πλέον φπα, με αντικείμενο την καταγραφή και αξιολόγηση των σημερινών εργαλείων, μέσων και δομών επικοινωνίας του ΤΕΕ και πρόταση σχεδίου δράσεων εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης και ειδικότερα:
– Ανάλυση περιβάλλοντος – καταγραφή των υφιστάμενων επικοινωνιακών εργαλείων και μέσων.
– Σχεδιασμός και πρόταση στρατηγικής
– Στοχευμένο σχέδιο δράσης

 

Προκύπτουν δε, σημαντικά ερωτήματα:

-Με ποιο κριτήριο και με ποια διαδικασία επιλέχθηκε νεοσύστατη  THINK  &  DOSTRATEGY  &  COMMUNICATION για να αναλάβει υπηρεσίες Επικοινωνίας και Διαχείρισης Θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης;

-Ποιο θα είναι το αντικείμενο αυτής της υπηρεσίας;

-Ελέγχεται από κάποιους εντός της ΚΕΔΕ αν τα χρήματα αυτά φέρνουν «ανταποδοτικότητα»;

 

Αναμένουμε απαντήσεις.

Υ.Γ. Περιμένουμε να δούμε αν και τι θα απαντήσει η διοίκηση της ΚΕΔΕ και ο Πρόεδρός της κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στην συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης, για τα ρεπορτάζ που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας. Να υπενθυμίσουμε ότι στην συνεδρίαση ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι και η  Έγκριση Προϋπολογισμού ΚΕΔΕ έτους 2021. Για να δούμε.

 

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΔΕ: Μοιράζει επιλεκτικά 53.420 ευρώ σε sites! Η «λίστα Παπαστεργίου» – η MEDIATECH και τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής συνεχίζει και μοιράζει (επιλεκτικά;) λεφτά…

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Ωραία δουλειά – «σύμβουλος μεγάλων έργων» με τεράστιες αποδοχές!!! – Σύμβαση με έκπτωση 5%

«Περίεργη» ανάθεση για διαφήμιση από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ