Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση αφισσορύπανσης: Στον Εισαγγελέα συνεργεία συγκεκριμένου εργολάβου -Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζητά απαντήσεις από την Περιφέρεια Αττικής

 Breaking News

Υπόθεση αφισσορύπανσης: Στον Εισαγγελέα συνεργεία συγκεκριμένου εργολάβου -Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζητά απαντήσεις από την Περιφέρεια Αττικής
05 Δεκεμβρίου 2020

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ εδώ και πολλούς μήνες κρούει «καμπανάκι» για την παράνομη αφισοκόλληση ζητώντας να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα πρόστιμα.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι προσφάτως, πιάστηκαν  στη «φάκα» συνεργεία συγκεκριμένου εργολάβου που απροκάλυπτα συνέχιζαν να ρυπαίνουν τους δρόμους και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Και όλα αυτά, εν καιρώ πανδημίας, με πανό τόσο στις γέφυρες όσο και τις κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Εδώ και ένα χρόνο, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είχε πει ότι το μαχαίρι θα μπει «βαθιά στο κόκκαλο»!

Τα συνεργεία λοιπόν  της Περιφέρειας Αττικής «συνέλαβαν» επ’ αυτοφώρω τους ανθρώπους του εργολάβου να διαφημίζουν με τεράστιο θράσος τους πελάτες τους!

Μάλιστα κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η συγκεκριμένη υπόθεση παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών λαβάρων σε γέφυρα πεζών και οχημάτων επί του δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής.

Όπως δήλωσε και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τεχνικών Έργων κ. Ευρώπη Κοσμίδη, «όσοι εξακολουθούν να μην τηρούν τους κανόνες θα υπάρχουν συνέπειες. Από τη πρώτη στιγμή της θητείας μας είπαμε πως θα καθαρίσουμε την Αττική από τις παράνομες αφίσες και για περιβαλλοντικούς λόγους και για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Και θα το κάνουμε πράξη.»

foto2 foto3

 

 

Σίγουρα, η κίνηση αυτή, απέδειξε ότι έχουν «ουσία» οι εξαγγελίες του Γιώργου Πατούλη, πριν περίπου ένα χρόνο.

 

Δεν ξέρουμε βέβαια, αν η «σύλληψη» ήταν τυχαίο γεγονός ή έγινε κατόπιν καταγγελίας ή συντονισμού.

 

Με αφορμή όμως αυτό το γεγονός, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα από την Περιφέρεια Αττικής:

1)      Πόσα πρόστιμα έχουν επιβληθεί έως τώρα για ανάλογα περιστατικά αφισσορύπανσης και ποιο το ύψος τους;

2)      Πόσες επιχειρήσεις-εργολάβοι έχουν πάει στον Εισαγγελέα;

3)      Κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το γεγονός ή η «σύλληψη» ήταν… υπηρεσιακή από πλευράς Περιφέρειας;

 

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Η παρανομία έχει… όνομα και θα θέλαμε δοθούν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Αττικής για όλους αυτούς που δεν σέβονται τις πόλεις και τους πολίτες!

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ