Εφημερίδα Κοινωνική

Επέτειος Γρηγοροπουλου: Προσαγωγές στα Εξάρχεια – Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση

 Breaking News

Επέτειος Γρηγοροπουλου: Προσαγωγές στα Εξάρχεια – Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση
06 Δεκεμβρίου 2020

Πορεία επιχείρησε να κάνει πριν από λίγη ώρα από τη συμβολή των οδών Γραβιάς και Μπενάκη στα Εξάρχεια, ομάδα ατόμων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η ομάδα -περίπου είκοσι άτομα- άνοιξε πανό και αποπειράθηκε να προχωρήσει συγκροτημένα, αλλά εμποδίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, δημιουργώντας αυστηρό κλοιό ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Γραβιάς, προσήχθησαν αρχικά δέκα μέλη του ΚΚΕ (μ-λ) και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Άλλες 15 περίπου προσαγωγές έγιναν από το Χημείο στην οδό Ναυαρίνου, ενώ έχουν ακολουθήσει κι άλλες.

DSC_3025

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3013

 

 

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ, ομάδα διαδηλωτών φοιτητών συγκεντρώθηκαν στην Πατησίων, στο ύψος της Κάνιγγος, με την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων να είναι έντονη για την αποτροπή επεισοδίων.

Δείτε βίντεο:

DSC_3001

 

 

 

 

 

 

 

DSC_2956

 

 

 

 

 

 

 

DSC_2940

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0570-01

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0551-01

 

 

 

 

 

 

 

Από το πρωί πάντως αρκετοί είναι εκείνοι που άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον ειδικό φρουρό Επαμενώνδα Κορκονέα. Ανάμεσά τους και τετραμελής αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, που φώναξε συνθήματα:

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ