Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ένας αξιοπρόσεκτος σύλλογος με παρόν και μέλλον…»

 Breaking News

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ένας αξιοπρόσεκτος σύλλογος με παρόν και μέλλον…»
15 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είναι μια ομάδα που την χαρακτηρίζει η ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα, και τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Πειραιά!

Ο προπονητής του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, κύριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ, είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πει κανείς ότι έχει αφήσει έντονα το στίγμα του. Ο ίδιος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και έγραψε ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, κυρίως στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ! Σαν προπονητής είναι ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής: συμπαθής, εργατικός, ευγενικός και πράος! Έχει επιτελέσει σπουδαίο και πολύ παραγωγικό έργο στον ΔΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, τόσο που να χαρακτηρίζεται «δική του ομάδα»…

Βέβαια έχουν υπάρξει και άλλοι άνθρωποι στη Διοίκηση που έχουν βοηθήσει τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να βοηθάνε: ο σημερινός Πρόεδρος, κύριος Νίκος Μαυρατζιώτης, ο απερχόμενος Πρόεδρος, κύριος Βαγγέλης Ταμβάκης, ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, η Λένα Κέμου, ο Αλέκος Ακριτίδης, ο Παναγιώτης Ροβάτσος, ο Κώστας Καραγιαννίδης, ο Ονούφριος Κοπανάκης, ο Βασίλης Βαβουράκης κ.ά.

Φέτος ο ΔΙΑΣ κάνει και πάλι μια εκπληκτική πορεία, αφού η διακοπή τον βρήκε στην 6η θέση του Α” ομίλου της Α” κατηγορίας με 10 βαθμούς, σε έναν ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, στον οποίο προπορεύονται τα λογικά φαβορί για την άνοδο στην Γ” εθνική: ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ και ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ με 16 βαθμούς, ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ με 15, η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ με 13 και ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ με 12 βαθμούς…

 

Τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι σήμερα είναι τα εξής:

1η αγ: Δόξα Πειραιά – ΔΙΑΣ 0-2

2η αγ: ΔΙΑΣ – Παντζιτζιφιακός 0-0

3η αγ: Αμπελακιακός – ΔΙΑΣ 4-0

4η αγ: ΔΙΑΣ – ΑΣ Δραπετσώνας 1-0

5η αγ: Περαμαϊκός – ΔΙΑΣ 1-0

6η αγ: ΔΙΑΣ – ΑΟ Καστέλλας 2-0

Όπως παρατηρούμε, έχει χάσει μόνο από ομάδες που είναι πιο πάνω από τον ίδιο στον βαθμολογικό πίνακα…

Ο ΔΙΑΣ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα, με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στην Α” Πειραιά! Ένα από τα «όπλα» του είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του και αξίζει να τους αναφέρουμε:

Στο φετινό ρόστερ θα δούμε νέα ονόματα όπως οι Αθανασίου, Πηγουνάκης, Στασινός, Παρασκευόπουλος, Καλύβας, Ρίζος, Αϊβατίδης, ενώ πλαισιώνονται από τους «παλαιότερους» Νίκο Σκουτάρη (1999), Κώστα Υφαντίδη (1995), Θανάση Πηλίδη (1999), Γιάννη Πούλια (1994), Παναγιώτη Νούχο (2000), Ισίδωρο Χαρατσάρη (1999), Βασίλη Σκουτάρη (1996), Χρήστο Αλτσαντζή (1998), Δημήτρη Σαλή (1992) και Αντώνη Φαράζογλου (1999) κ.ά.

Μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι οι ηλικίες των ποδοσφαιριστών είναι αρκετά μικρές. Πρόκειται δηλαδή για μια νεανική ομάδα με πολύ παρόν και μέλλον! Για την ώρα, όπως όλοι οι σύλλογοι στον Πειραιά (και στην ελληνική επικράτεια γενικότερα…) και ο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ περιμένει τις εξελίξεις. Ο κύριος Μανδρέκας έχει δώσει αναλυτικές οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και υπάρχει τακτική επικοινωνία, αλλά χρειάζεται υπομονή και μεγάλη προσοχή από όλους! Επιθυμία του συλλόγου είναι να μετρηθούμε όλοι οι άνθρωποι των Πειραϊκών πρωταθλημάτων όταν ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις, και να μη λείπει κανείς.

 

dias korydallou (1)

dias korydallou (2)

dias korydallou (3)

dias korydallou (4)

dias korydallou (5)

dias korydallou koinoniki

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ