Εφημερίδα Κοινωνική

Μπελαβίλας -«Πειραιάς για Όλους»: Μια μαύρη ημέρα για την πόλη

Μπελαβίλας -«Πειραιάς για Όλους»: Μια μαύρη ημέρα για την πόλη
09 Δεκεμβρίου 2020

Η παράταξη του Νίκου Μπελαβίλα καταγγέλλει την υβριστική και παραληρηματική παρέμβαση εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής», παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και την εξίσωση των χρυσαυγιτών με τους δημοτικούς συμβούλους της Αριστεράς από τον πρόεδρο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της παράταξης «Περαιάς για Όλους» αναφέρει τα εξής:

Ήταν μια μαύρη μέρα για το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Η δημοτική πλειοψηφία έδωσε βήμα παρά τις έντονες αντιδράσεις του «Πειραιάς για Όλους», της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της «Ανταρσίας στο Λιμάνι» στον εκπρόσωπο της «Ελληνικής-Χρυσής Αυγής». Και αυτός προχώρησε σε ένα παραλήρημα μίσους, ένα υβρεολόγιο για τον δημοκρατικό Πειραιά, τα «κομμούνια και πασόκους», πριν φτάσει στο αγαπημένο θέμα των ναζί, τους μετανάστες. Στη συνέχεια δήλωσε «ανεξάρτητος» ακόλουθος πλέον του Κασιδιάρη.

Το θέμα όμως δεν είναι η καταδικασμένη από τα δικαστήρια και σύσσωμη την κοινωνία εγκληματική οργάνωση.

Το θέμα είναι η εν ψυχρώ κάλυψη που της έδωσε ο συνδυασμός Μώραλη. Πρώτα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επέτρεψε σε αυτόν τον μεταμφιεσμένο πλέον «ανεξάρτητο» να χύνει τη χολή του εναντίον της δημοκρατίας. Ο δήμαρχος αντιμετώπισε με πλήρη απάθεια αυτή την εξέλιξη. Στη συνέχεια δε παίρνοντας αέρα και θέλοντας να πλειοδοτήσει, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα» Α.Τζεφεράκος προχώρησε σε μία πρωτοφανή δήλωση εξισώνοντας τους χρυσαυγίτες με τους δημοτικούς συμβούλους της Αριστεράς, λέγοντας απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των ναζί «είστε καταδικαστέοι και εσείς και οι απέναντι, μόνο που οι απέναντι ξέρουν να κρύβονται». Με τον δήμαρχο και τον πρόεδρο να ακούν εν πλήρη αφωνία.

Ο «Πειραιάς για Όλους» αποχώρησε αμέσως μόλις δόθηκε ο λόγος στον εκπρόσωπο της «Ελληνικής-Χρυσής Αυγής» ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της «Ανταρσίας στο Λιμάνι».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ