Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομικοί του Τμήματος Καμινίων-Νέου Φαλήρου συγκέντρωσαν τρόφιμα και δώρα και τα παρέδωσαν στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Αστυνομικοί του Τμήματος Καμινίων-Νέου Φαλήρου συγκέντρωσαν τρόφιμα και δώρα και τα παρέδωσαν στο «Χαμόγελο του παιδιού»
28 Δεκεμβρίου 2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, σε ανοιχτή επιστολή της αναφέρει τα κάτωθι: 

«Η Ένωσή μας συγχαίρει το Προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Καμινίων-Νέου Φαλήρου και όλους τους Αστυνομικούς, που ακόμα μια φορά τις Άγιες ημέρες των εορτών, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί συγκέντρωσαν τρόφιμα και δώρα που παραδόθηκαν την 23- 12-2020 στους υπεύθυνους του εθελοντικού οργανισμού “Χαμόγελο του παιδιού”, ενώ αντίστοιχες πρωτοβουλίες είχαν αναπτύξει και στο πρόσφατο παρελθόν για τους μαθητές του σχολείου Ειδικής Αγωγής Πειραιά.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ευχαρίστησαν τους Αστυνομικούς για την πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, που ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες είναι ακόμα πιο αναγκαίο να «γεμίσουν» με χαμόγελα τα πρόσωπα των μικρών παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρώτη γνωριμία μεταξύ του Οργανισμού και των Αστυνομικών, έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια με τη άοκνη συνδρομή των Αστυνομικών σε πλήθος ζητημάτων και υποθέσεων που έχουν απασχολήσει το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Όπως και όπου αλλού χρειάζεται η Αστυνομία μαζί με άλλους φορείς συνεργάζονται για να παρέχουν βοήθεια σε όσους από τους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.»

astynomikoi_kaminia1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

astynomikoi_kaminia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

astynomikoi_kaminia2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ