Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Ολοταχώς για την Α” Πειραιά!

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Ολοταχώς για την Α” Πειραιά!
04 Δεκεμβρίου 2020

Αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός και η διακοπή των πρωταθλημάτων, όλοι στα ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ θα ήταν ικανοποιημένοι! Κι αυτό γιατί η ομάδα φέτος πήγαινε… τρένο στον Α” όμιλο της Β” Πειραιά, όπου και προηγείται στη βαθμολογία με 13 βαθμούς.

Συγκεκριμένα έχει φέρει από την αρχή του πρωταθλήματος τα παρακάτω αποτελέσματα:

1η αγ.: ΑΣΤΕΡΙΑ – Πυθαγόρας 4-1

2η αγ: Αργοναύτης – ΑΣΤΕΡΙΑ 3-3

3η αγ: ΑΣΤΕΡΙΑ – Ένωση Α.Α. Ρέντη 2-0

4η αγ: Οδηγήτρια – ΑΣΤΕΡΙΑ 1-3

5η αγ: Ποσειδώνας – ΑΣΤΕΡΙΑ 1-5

 

Εντυπωσιακή είναι η επίθεση της ομάδας, αφού έχει σημειώσει ήδη 17 γκολ και έχει την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των πρωταθλημάτων του Πειραιά, πίσω μόνο από τον ΗΦΑΙΣΤΟ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ που έχουν σκοράρει 18 φορές, αλλά σε περισσότερους αγώνες! Και τα περισσότερα από αυτά έχει σημειώσει ο Δημήτρης Πέκοφ που είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων!

Στο ΔΣ του συλλόγου βρίσκονται άνθρωποι που αγαπάνε πολύ την ομάδα και λειτουργούν σαν παρέα:

 

asteria drapetsonas (3

Πρόεδρος είναι ο κύριος Χρήστος Τράκας, Αντιπρόεδρος ο κύριος Χρήστος Χριστοδούλου, Ταμίας ο Γιάννης Κουτσουμπέλας, Γενικός αρχηγός ο Πέτρος Αναγνώστης, και επίσης οι κύριοι Γιάννης Αυλωνίτης και Λευτέρης Σαμαράς..

asteria drapetsonas (4)

Προπονητής (για 7η χρονιά στον σύλλογο!) είναι ο Γιάννης Πολίμος και στο προπονητικό Τιμ ανήκουν ακόμα ο Γιάννης Αλεξέλης, ο Λευτέρης Σαμαράς και ο Γιώργος Αναγνώστης.

asteria drapetsonas (6)

 

asteria drapetsonas (2 Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, συνδυάζει την εμπειρία των μεγαλύτερων Κυριακίδη, Αλεξέλη και Πέκοφ με τον νεανικό ενθουσιασμό των υπόλοιπων νεαρών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για ένα κράμα που στην πράξη αποδεικνύεται εκρηκτικό!

asteria drapetsonas (5)

 

Τελειώνοντας να σταθούμε στα λόγια του προπονητή της ομάδας, κύριου Πολίμου, που σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα μας, τόνισε: «Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να το διασκεδάζουμε, και πάμε να πετύχουμε το καλύτερο!»

 

asteria drapetsonas koinoniki


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ